reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

witajcie z rana ;) ja się zmusiła przed chwila żeby zjeść pół bulki, chociaż i tak ciężko było. Agnes to duże dziecko. mój wczoraj miał 6 cm niecałe, bo brakło mu chyba 2 mm. ale mi gin mierzy długość od pupy do czubka głowy :) a jestem w 12 tygodniu, właściwie to zaczęłam 13 ;)

reklama
Agnes, dobrze u Ciebie, bo bez nóżek to ok :)
MalinowaMarta - w 10 i 2 dni. Bo według suwaczka było 11 i 2 dni, ale dziecko tydzień młodsze. Tylko problem w tym, że we wtorek mam prenatalne, a jak nie będzie miało 48 mm to mi nie zrobią. Ale gin mówi, że urośnie, oby! Dzięki!!

Dobra jeszcze jedna herbatka i biorę się do sprzątania, Dziś na obiad będą kopytka, nie wiem czy mi wyjdą no cóż najwyżej zjemy suchy chleb a kopytka świnie od sąsiada :) szukam przepisu no chyba że ma któraś sprawdzony tak w sumie to to chyba nie może nie wyjść???

Spadam, bo muszę ogarnąć chatę, inaczej się zeschizuję!!!

Chciałam dodać tam fotę, ale za duża. Kiedyś nagminnie zmniejszałam i potrafiłam to robić, ale teraz już nie pamiętam. Może ktoś podpowie, jak zmniejszyć, w Paint to się robiło?? Potem popróbuję. Miłego dzionka, wpadnę potem na ciasto :)

no no słuchajcie to podobnie jest u mnie od pupy do glowy ma 6,5cm:) wszystko jest dobrze:) Lila wszystko bedzie dobrze tez i u Ciebie sluchajcie musimy pozytywnie myslec i przekazywac dobre mysli..

no nie znowu robicie smakaaaaaaaa kopytka...ciasteczko...nie moge z WAMIIIIIIII kochane to milego dzionka WAM ZYCZE JA IDE JESC BO MI SMAKA NAROBILYSCIE!!!!A dzis na obiadek mam zupke jesienna-inaczej jarzynowa;) ale juz namowilam meza zeby mi zrobil na sobote miesko duszone w sosie takie rozplywajace sie w ustach do tego ziemniaczki i marchewka gotowanaaaaaaaaaa ojejj mniamm a mama ma mi zrobic golabki!!!!!!!nie no i co ja robie sama sie nakrecam na jedzenie!!!!!!!!:-D

Lila na pewno urośnie :) hehe lecą teraz z tymi rozmiarami jakbyśmy same drożdże wcinały, to jest niesamowite i fascynujące jak się to szybko i sprawnie rozwija .

Agnes dobrze jest chyba się troszkę zmartwiłaś wspaniale że maleństwo rośnie niczym sie nie przejmuj jak to było z tym myśleniem!! :*

reklama
witam
z mega katarem wrrr...gardło na szczęście nie boli już....
11cm to sporo :D pewno moja też tyle ma -bo zazwyczaj mierzą od główki do pupki...Wiecie duże czy nie -ważne że zdrowe !!!!!
ja od kaloryferów wyszłam jak suszka...twarz mnie swędzi i łydki...oszaleć można !
Nie wiem co komu...Wszystkim miłego dnia !!!!

Do góry