reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

Cześć dziewczyny. Moje piersi póki co są ok tzn urosły i widać na nich bardziej żyły ale jakoś mnie to nie razi może dlatego ze mam ciemna karnację. Miłego dnia [emoji8]

reklama
Witam dziewczyny ;)

Co do piersi to nie dośc że swoje mam duże to juz mi urosły i strasznie wrażliwe mam sutki na dotyk normalnie jak w nocy spie i sobie bardziej docisne ręke do sutka to zaraz sie budze brrr...

Jaki macie kontakt z teściami ?

hmm moi teście nie powiem ze sa źli bo pomagaja ale moja tesciowa zawsze marzyła o córce a ma dwóch synów pierwszego mieli wnuka a ja urodzilam córke więc tesciowa cała w skowronkach. Zaczeli strasznie sie wtrącać do wychowania ( wiec powiedziałam im ze to moje dziecko i ze oni mieli juz czas na wychowanie swoich dzieci , jedynie co to mogą mi udzielić rady ale to ja podejme decyzje czy z niej skorzytam czy nie ) chcieli by miec moja córke tylko dla siebie jak bylam ostatnio u mamy to sie obrazili i naweet na urodziny do mnie nie przyszli...

Witajcie :)
U mnie nadal lepsze samopoczucie :))) troszkę mdłości po śniadaniu Ale później jest ok :)
Co prawda głodna jestem jakoś bardziej Ale chyba żołądek musi się przyzwyczaić do tej diety... choć w poprzedniej ciąży przez 3 miesiące byłam głodna... ileż można jeść kalarepy i marchewki ;)
Innych warzyw surowych nie lubię. No chyba że w surowce czy na kanapce ;)

dzień dobryyyyy:) Dziewczyny jestem po badaniu u gin:) Wszystko jest dobrze..widzielismy z mezem malenstwo ma 11cm :)a plywaaaa jak nie wiem cooo lapalo sie za nozke-ale sie usmialismy z lekarzem:) Cisnienie bardzo dobre wyniki krwi tez i tym moczem mam sie nie martwic to czeste u kobiet w ciazy tylko mam duzo wiecej picccccc bo jednak za malo pije i mam nie doprowadzac do glodu:) Mam pozytywnie myslec cieszyc sie ciaza i nie nakrecac sie i nie czytac kazdego artykolu w necie. Powiedzial mi jeszcze , ze nie ma nic gorszego jak czytac o kazdej dolegliwosci i nakrecac sie bo mozna to na prawde wywolac..trzeba pozytywnie myslec! Pytalam o PRENATALNE-ale tez nie ma takiej potrzeby w pierwszej ciazy i w moim wieku zwlaszcza jak podczas usg widac ze wszystko dobrze kosteczki mu zbadal serduszko..kregoslup-wszystko sie rozwija dobrze wiec nie ma potrzeby:) UUUFFFFFFF az mi lepiej:) NAJWAZNIEJSZE TO POZYTYWNE MYSLENIE!!!!!!!!!

a co do teściów to ja mam bardzo udanych- dbają o mnie bardzo sa za mną jak nie wiem zwłaszcza Teściu jest niesamowity:) Mam z nimi bardzo dobry kontakt ,wiadomo czasem powiedza swoje zdanie ze powinnam to czy tamto i posłucham ale i tak zrobię swoje;)

2nn33e3kchdg9dnl.png

Cześć dziewczyny, chwilę mnie nie było i teraz nie mogę nadrobić. Postaram się w weekend poprawić :-) Tak czy inaczej, mam nadzieję, że u Was wszystko dobrze.
Ja w poniedziałek zaliczyłam dodatkową wizytę u gina, bo mi się jakaś infekcja przyplątała i nie mogłam już tego znieść. Do tego mam dużo bakterii w moczu. Jutro wizyta, może mnie trochę lekarka uspokoi.
A dzisiaj usg genetyczne!! Nie mogę się doczekać, ale też bardzo się stresuję..
Miłego dnia kochane.

Witam :)

Agnesdam - piękne wieści z rana :)

Ewelinko, Hope, Agnesdam, Biapl, Malinko, Gwiazda, Fazerkam - dziękuję Wam ślicznie za życzenia :) Bardzo mi miło, przeczytałam wczoraj, ale już nie miałam jak odpisać :*

Malinko, cieszę się z Tobą z tej cudownej wiadomości o leczeniu Synka! Ja, jak zasiadam do kompa, to zapisuję co komu, bo inaczej nie dałabym rady!
Nikusiek - witaj :)
Venicee, Iwonaimaja - może to i ruchy :)
Ruda, hmm. Dzięki za wiadomość o tym jajku, ja nie słyszałam.
Iwona, nie zauważyłam w pieczeniu lepszego efektu. Chyba...
Julka - cieszę się, że Ty już po wizycie i że wszystko dobrze!!! Piersi mam większe, bardziej żylaste, rozlazłe to fakt, bo większe, ale chyba w normie :)
Madziolina, fajnie, że już w następnym tygodniu masz prenatalne, ja też powinnam mieć. Betą się nie przejmuj, teraz już nie.
MalinowaMarta - u mnie ciąża młodsza o 6 dni, czyli jak na suwaczku jutro kończę 12 tydzień, to tak jakby 11 :/ Teraz miało 38 mm i nie wiem czy w tydzień urośnie centymetr. Oby! Bo już dłużej nie chcę czekać!!
Gwiazda, oby wynik był ok!
Jolcia, jejku, jejku, cudownie czytać, że z Tobą lepiej :) :) :)
Sarka - witaj :) To masz już dwoje dzieci?
Olcia - ja teściów już nie mam. Taty też nie :( I kiedyś, jak byli, to mnie wkurzali, byłam młoda, myślałam, że wszystko sama, sama (oni mieszkali nad nami), a teraz mi ich brakuje, bo jaką pomoc miałabym, gdyby byli? No oczywiście, jeśli zdrowie by pozwalało. A tak wszystko sami. No i jest jeszcze moja mama, na szczęście, która przypilnuje jak trzeba.

Jeszcze nawet nie byłam na wątku ze zdjęciami, ja nie wiem jak Wy czas znajdujecie :(

reklama
Mendoza, zaciskam kciuki!!!
Agnesdam - a który to tydzień, że dzieciątko już ma 11 cm - pięknie!!!! :)

Do góry