Witam
Agnesdam - piękne wieści z rana
Ewelinko, Hope, Agnesdam, Biapl, Malinko, Gwiazda, Fazerkam - dziękuję Wam ślicznie za życzenia Bardzo mi miło, przeczytałam wczoraj, ale już nie miałam jak odpisać :*
Malinko, cieszę się z Tobą z tej cudownej wiadomości o leczeniu Synka! Ja, jak zasiadam do kompa, to zapisuję co komu, bo inaczej nie dałabym rady!
Nikusiek - witaj
Venicee, Iwonaimaja - może to i ruchy
Ruda, hmm. Dzięki za wiadomość o tym jajku, ja nie słyszałam.
Iwona, nie zauważyłam w pieczeniu lepszego efektu. Chyba...
Julka - cieszę się, że Ty już po wizycie i że wszystko dobrze!!! Piersi mam większe, bardziej żylaste, rozlazłe to fakt, bo większe, ale chyba w normie
Madziolina, fajnie, że już w następnym tygodniu masz prenatalne, ja też powinnam mieć. Betą się nie przejmuj, teraz już nie.
MalinowaMarta - u mnie ciąża młodsza o 6 dni, czyli jak na suwaczku jutro kończę 12 tydzień, to tak jakby 11 :/ Teraz miało 38 mm i nie wiem czy w tydzień urośnie centymetr. Oby! Bo już dłużej nie chcę czekać!!
Gwiazda, oby wynik był ok!
Jolcia, jejku, jejku, cudownie czytać, że z Tobą lepiej
Sarka - witaj
To masz już dwoje dzieci?
Olcia - ja teściów już nie mam. Taty też nie
I kiedyś, jak byli, to mnie wkurzali, byłam młoda, myślałam, że wszystko sama, sama (oni mieszkali nad nami), a teraz mi ich brakuje, bo jaką pomoc miałabym, gdyby byli? No oczywiście, jeśli zdrowie by pozwalało. A tak wszystko sami. No i jest jeszcze moja mama, na szczęście, która przypilnuje jak trzeba.
Jeszcze nawet nie byłam na wątku ze zdjęciami, ja nie wiem jak Wy czas znajdujecie