reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

wlasnie AniaFania masz racje- POZYTYWNE MYŚLENIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nie no ale sie usmialam....to Wy mnie nakrecacie na takie smaki- zupki golabki,pierogi, miesko,ziemniaczki a na deser ciepla czekoladaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!z bita smietana;)

reklama
Venice-tylko sie nie przegrzewajjjjj bo to tez nie dobrze-wlasnie najwazniejsze ze zdrowe u jednych sa mneijsze maluszki u nitkorych wieksze-najwazniejsze ze na usg lekarz mierzy glowke bada serduszko kregoslup jak wszystko jest ok to spokojnie:) Sluchaj to na katar polecam wlasnie ciepla czekolade i na to troszke bitej smietany:) powinno pomoc:):*

Ruda myślę że jest dobrze :) Przy pierwszej ciąży Daniel zawsze był do przodu czasem nawet o 1,5 tygodnia, aż na końcówkę tak przyhamował że nie miał nawet trzech kilo. Przy kolejnej wizycie zobaczysz że maleństwo podwoiło swoja wielkość :)

Witam ja dzisiaj na badaniach byłam a później z Majką u psychologa chodzimy już jakiś czas i dzisiaj znowu mi cyrk odstawiła teraz się przejmuję bo pewnie ciśnienie mi się wtedy podniosło w domu jak wróciłam to mialam 142/82

ale robicie smaka ja dzisiaj jeszcze zupka jarzynowa ale jutro jedziemy na kebaba mąż wczoraj wygrał zaproszenie na dwa kebaby w radiu

Dziewczyny, nie ma się co nakrecac, że jedno dziecko mniejsze, a drugie większe... każde rośnie w swoim tempie, do hipotrofii nam daleko :)

A zamieszanie z Agnes powstało bo ona podała długość z nóżkami a nie CRL a to zwykle na tym etapie się mierzy :)

Venicee mnie cos ostatnio też łydki swedza strasznie :(
U mnie wreszcie spadł śnieg wiec musze wybrać się na spacer :D
Dziewczyny nie nakrecajcie sie jak lekarz mówi, że jest dobrze to jest dobrze :)))
Milego dzionka :)

agnesdem gratuluję udanej wizyty,))

Lila nie to jest moja 3 ciąża ale mam nadzieje ze ta będzie udana i ze wreszcie będę mama;)

Lila trzymam kciuki za maleństwo aby pięknie przez weekend urósł i miało z 50mm;) Będzie dobrze;)

reklama
Ja właśnie siedzę w pracy i musze wytrzymać dzisiaj i jutro a po weekendzie będzie juz trochę lżej dzisiaj pracuje tyło do 21 ;p ale za to jutro mam 24h w pracy ;) wiec sobota zapowiada mi się rewelacyjnie ;) u mnie dzisiaj była porostu burza śnieżna tak padało strasznie ze aż bałam się jechać autem!!!

Do góry