reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

witajcie z rana ;) ja się zmusiła przed chwila żeby zjeść pół bulki, chociaż i tak ciężko było. Agnes to duże dziecko. mój wczoraj miał 6 cm niecałe, bo brakło mu chyba 2 mm. ale mi gin mierzy długość od pupy do czubka głowy :) a jestem w 12 tygodniu, właściwie to zaczęłam 13 ;)

reklama
Agnes, dobrze u Ciebie, bo bez nóżek to ok :)
MalinowaMarta - w 10 i 2 dni. Bo według suwaczka było 11 i 2 dni, ale dziecko tydzień młodsze. Tylko problem w tym, że we wtorek mam prenatalne, a jak nie będzie miało 48 mm to mi nie zrobią. Ale gin mówi, że urośnie, oby! Dzięki!!

Dobra jeszcze jedna herbatka i biorę się do sprzątania, Dziś na obiad będą kopytka, nie wiem czy mi wyjdą no cóż najwyżej zjemy suchy chleb a kopytka świnie od sąsiada :) szukam przepisu no chyba że ma któraś sprawdzony tak w sumie to to chyba nie może nie wyjść???

Spadam, bo muszę ogarnąć chatę, inaczej się zeschizuję!!!

Chciałam dodać tam fotę, ale za duża. Kiedyś nagminnie zmniejszałam i potrafiłam to robić, ale teraz już nie pamiętam. Może ktoś podpowie, jak zmniejszyć, w Paint to się robiło?? Potem popróbuję. Miłego dzionka, wpadnę potem na ciasto :)

no no słuchajcie to podobnie jest u mnie od pupy do glowy ma 6,5cm:) wszystko jest dobrze:) Lila wszystko bedzie dobrze tez i u Ciebie sluchajcie musimy pozytywnie myslec i przekazywac dobre mysli..

no nie znowu robicie smakaaaaaaaa kopytka...ciasteczko...nie moge z WAMIIIIIIII kochane to milego dzionka WAM ZYCZE JA IDE JESC BO MI SMAKA NAROBILYSCIE!!!!A dzis na obiadek mam zupke jesienna-inaczej jarzynowa;) ale juz namowilam meza zeby mi zrobil na sobote miesko duszone w sosie takie rozplywajace sie w ustach do tego ziemniaczki i marchewka gotowanaaaaaaaaaa ojejj mniamm a mama ma mi zrobic golabki!!!!!!!nie no i co ja robie sama sie nakrecam na jedzenie!!!!!!!!:-D

Lila na pewno urośnie :) hehe lecą teraz z tymi rozmiarami jakbyśmy same drożdże wcinały, to jest niesamowite i fascynujące jak się to szybko i sprawnie rozwija .

Agnes dobrze jest chyba się troszkę zmartwiłaś wspaniale że maleństwo rośnie niczym sie nie przejmuj jak to było z tym myśleniem!! :*

reklama
witam
z mega katarem wrrr...gardło na szczęście nie boli już....
11cm to sporo :D pewno moja też tyle ma -bo zazwyczaj mierzą od główki do pupki...Wiecie duże czy nie -ważne że zdrowe !!!!!
ja od kaloryferów wyszłam jak suszka...twarz mnie swędzi i łydki...oszaleć można !
Nie wiem co komu...Wszystkim miłego dnia !!!!

Do góry