reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

11 tydzien i 1 dzien:) ale lacznie z nozkami ok 11 cm:) Gin powiedzial, ze dobrze widocznie bedzie duzy po tacie;) Genetyczne badania powiedzial, ze nie ma az takiej potrzeby robic skoro wszystko jest dobrze..

reklama
bardzo sie tez ciesze, ze pozwolil mi isc na zajęcia fitnes dla mam-cwiczenia z pilka...nie widzi przeciwskazan wiec zaczynam od przyszłego tygodnia:) ruch to podstawa- pozniej sa lżejsze porody:)

Agnes super wieści! Tylko czemu dopiero dzis? Czekałam wczoraj... Ja tez od przyszłego tyg chce iść na fitnes i ruszyć dupsko bo jak sie nie ruszę w koncu to na porodówkę będę sie kulać!

Agnes, to piękne wieści!! W 12 tygodniu!! Wow! Wy wysocy?? Ja w sumie też, mam 178...

Jejku, a moje miało tylko 38 mm, bo młodsze. Masakra jakaś. Marudzę? Wiem, idę sobie :(

Lila nie gadaj głupot nie marudzisz! Każda z nas sie co jakiś czas czymś martwi i po tu jesteśmy by pogadać i jak się da to watpliwości rozwiać! 38 mm w którym tyg?

ahhahaahha MalinowaMarta:) mialam wlasnie pisac wczoraj do Was ale zanim wrocilismy od gin a na prawde mega duzo czasu nam poswiecil odpowiadal na wsyztskie pytania moje i meza..spokojnie bez pospiechu..pozniej kolacja w docmiu i padlam:) a teraz czytam o szpitalach gdzie rodzi sie najlepiej we wroclawiu.

No co do fitnesu to polecam-gin powiedzial, ze tak na prawde zalerzy odemnie ile chce chodzic...jesli czuje sie dobrze nic mnie nie boli moge isc a jak mam jakies bole lekkie nawet to lepiej nie..Oczywiscie moge tylko na zajęcia fitnes dla mam żadne skakanie bieganie aa i na basen mogę isc ale nie zjeżdżać na zjeżdżalni i nie dłużej niz godzinke moge byc:)

Lila absolutnie nie nudzisz-pytaj pisz..dziel sie swoimi przemysleniami po to tu jestesmy:) co jak co ale my najlepiej sie rozumiemy:) hmm ja nie jestem az taka wysoka 164cm a maz 180cm tzn lek powiedzial ze jak jest skulony ma 6,5cm wiec z raczkami i nozkami bedzie mial ok 11cm:) wiecie gdyby bylo cos nie tak on mowi ze na badaniu usg wszystko widac bo to bardzo dokladne badania.

Witajcie :) jak mija dzień u nas piękne słoneczko. dziś mam wolne więc pojechałam na badania, odstawiłam Daniela do przedszkola, po powrocie pobawiłam się z psem i właśnie zdyszana siadłam na chwilkę hehe.

Agnesdem z ruchem popieram, Ćwiczyłam całą ciąże, choć sama w domu ale starałam się codziennie czasem co drugi dzień, zresztą bardzo lubię biegać choć teraz mi to nie służy mdli mnie strasznie po każdym biegu więc dałam sobie spokój. Jeżeli tylko lekarz nie widzi przeciwwskazań warto ćwiczyć. Przy pierwszej ciąży chodziłam trzy razy w tygodniu na basen, teraz ciężej.
11cm matko jak te maleństwa rosną :) Super wiadomości z rana :)

reklama
Mendoza powodzenia na badaniu genetycznym, samych dobrych wieści.

Tematy piersi i teściów i to tak z rana!! :) Taa napisała o 11 :)

Jolcia w końcu ci troszkę popuściło a w drugim trymestrze powinno odpuścić na dobre :)

Do góry