reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

Ja właśnie siedzę w pracy i musze wytrzymać dzisiaj i jutro a po weekendzie będzie juz trochę lżej dzisiaj pracuje tyło do 21 ;p ale za to jutro mam 24h w pracy ;) wiec sobota zapowiada mi się rewelacyjnie ;) u mnie dzisiaj była porostu burza śnieżna tak padało strasznie ze aż bałam się jechać autem!!!
Jej to gdzie Ty pracujesz po tyle godzin?

reklama
Dziewczyny bo chyba zaszlo jakies nie porozumienie i sie zamartwiacie nie potrzebnie ja pisalam ze moj maluszek ma 11cm ale w calosci ale wiadomo, ze gin mierzy od pupki do glowki-i ma 6,5cm wiec wszystko jest okk:) Sluchajcie jesli gin badajac nie stwierdza nic zlego to nie kierujcie sie tym co tu sie pisze, ze jednej maluszek ma tyle a drugiej tyle to czemu nasz ma tyle-bo to sensu nie ma szkoda Waszego zdrowia- gdyby bylo cos nie tak na pewnooooooooooo kazdy gin by powiedzial. WIEC SPOKOJNIE:) ZOBACZYCIE ZE NASZE MALUSZKI SA ZDROWE ROSNA DOBRZE I BEDZIE WSZYSTKO OK:)

Witajcie babeczki

Jestem trochę zmartwienia bo moja córcia chora. Zapalenie oskrzeli jak dobrze ze mąż jednak posłuchał mnie i pojechał z nią do lekarza.
Dostała leki robimy jej jeszcze syrop z cebuli może się wyleczy.
Kurczę a myślałam że już jej przejdzie tydzień temu była u lekarza ale nie naszego.

U mnie oczywiście poranne rzyganie ale to już mi raczej zostanie do konca bo tak z córką miałam.
bardzo sie tez ciesze, ze pozwolil mi isc na zajęcia fitnes dla mam-cwiczenia z pilka...nie widzi przeciwskazan wiec zaczynam od przyszłego tygodnia:) ruch to podstawa- pozniej sa lżejsze porody:)
Ja nie mam siły nawet chodzić a co dopiero na ćwiczenia...
Zazdroszczę energii.

Agnes, dobrze u Ciebie, bo bez nóżek to ok :)
MalinowaMarta - w 10 i 2 dni. Bo według suwaczka było 11 i 2 dni, ale dziecko tydzień młodsze. Tylko problem w tym, że we wtorek mam prenatalne, a jak nie będzie miało 48 mm to mi nie zrobią. Ale gin mówi, że urośnie, oby! Dzięki!!
Będzie będzie mialo:) teraz maluszki szybko rosną.
Witam ja dzisiaj na badaniach byłam a później z Majką u psychologa chodzimy już jakiś czas i dzisiaj znowu mi cyrk odstawiła teraz się przejmuję bo pewnie ciśnienie mi się wtedy podniosło w domu jak wróciłam to mialam 142/82

ale robicie smaka ja dzisiaj jeszcze zupka jarzynowa ale jutro jedziemy na kebaba mąż wczoraj wygrał zaproszenie na dwa kebaby w radiu
A czemu chodźcie do psychologa??
Ale fajnie wam z ttymi kebabami też bym zjadła ale nie mogę.
Venicee mnie cos ostatnio też łydki swedza strasznie :(
U mnie wreszcie spadł śnieg wiec musze wybrać się na spacer :D
Dziewczyny nie nakrecajcie sie jak lekarz mówi, że jest dobrze to jest dobrze :)))
Milego dzionka :)
A mnie kostki swedza ale taka mam suchą skórę. ..
A ja od tych zaparc mam problemy z hemoroidami bo aż krwawia:(

U mnie na obiad pierogi z serem:)

Wiecie usg też ma barierę błędu ,więc nie ma się co nakręcać ! Podstawowe parametry najważniejsze :D My to powinnyśmy się nawzajem pozytywnie nakręcać !!!
Fazerki coś nie ma....czyżby choróbsko daje w kość?

sarka 24 godziny ? jak to w ogóle możliwe??
u nas tez pruszy śnieg ;)
ja tak strasznie nie mam apetytu a każdy posiłek to wciskanie w siebie na siłę. naprawdę mało jem i nie wien jak to zmienić żeby cokolwiek mi smakowało i nie powodowało mdłości ? ja chcę już ciążowe zachcianki!

Ja właśnie siedzę w pracy i musze wytrzymać dzisiaj i jutro a po weekendzie będzie juz trochę lżej dzisiaj pracuje tyło do 21 ;p ale za to jutro mam 24h w pracy ;) wiec sobota zapowiada mi się rewelacyjnie ;) u mnie dzisiaj była porostu burza śnieżna tak padało strasznie ze aż bałam się jechać autem!!!
To gdzie Ty pracujesz??

reklama
Polska służba zdrowia.... mega ciężki temat;p niestety L4 mi się nie należy więc pracuje normalnie o ile tak można powiedzieć wszystko zależy od dnia czasami mamy spokój a czasami urwanie głowy. .. ;) ale naprawdę lubię swoją pracę wiec nie marudze ;)

Do góry