reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

Cześć dziewczyny. Moje piersi póki co są ok tzn urosły i widać na nich bardziej żyły ale jakoś mnie to nie razi może dlatego ze mam ciemna karnację. Miłego dnia [emoji8]

reklama
Witam dziewczyny ;)

Co do piersi to nie dośc że swoje mam duże to juz mi urosły i strasznie wrażliwe mam sutki na dotyk normalnie jak w nocy spie i sobie bardziej docisne ręke do sutka to zaraz sie budze brrr...

Jaki macie kontakt z teściami ?

hmm moi teście nie powiem ze sa źli bo pomagaja ale moja tesciowa zawsze marzyła o córce a ma dwóch synów pierwszego mieli wnuka a ja urodzilam córke więc tesciowa cała w skowronkach. Zaczeli strasznie sie wtrącać do wychowania ( wiec powiedziałam im ze to moje dziecko i ze oni mieli juz czas na wychowanie swoich dzieci , jedynie co to mogą mi udzielić rady ale to ja podejme decyzje czy z niej skorzytam czy nie ) chcieli by miec moja córke tylko dla siebie jak bylam ostatnio u mamy to sie obrazili i naweet na urodziny do mnie nie przyszli...

Witajcie :)
U mnie nadal lepsze samopoczucie :))) troszkę mdłości po śniadaniu Ale później jest ok :)
Co prawda głodna jestem jakoś bardziej Ale chyba żołądek musi się przyzwyczaić do tej diety... choć w poprzedniej ciąży przez 3 miesiące byłam głodna... ileż można jeść kalarepy i marchewki ;)
Innych warzyw surowych nie lubię. No chyba że w surowce czy na kanapce ;)

dzień dobryyyyy:) Dziewczyny jestem po badaniu u gin:) Wszystko jest dobrze..widzielismy z mezem malenstwo ma 11cm :)a plywaaaa jak nie wiem cooo lapalo sie za nozke-ale sie usmialismy z lekarzem:) Cisnienie bardzo dobre wyniki krwi tez i tym moczem mam sie nie martwic to czeste u kobiet w ciazy tylko mam duzo wiecej picccccc bo jednak za malo pije i mam nie doprowadzac do glodu:) Mam pozytywnie myslec cieszyc sie ciaza i nie nakrecac sie i nie czytac kazdego artykolu w necie. Powiedzial mi jeszcze , ze nie ma nic gorszego jak czytac o kazdej dolegliwosci i nakrecac sie bo mozna to na prawde wywolac..trzeba pozytywnie myslec! Pytalam o PRENATALNE-ale tez nie ma takiej potrzeby w pierwszej ciazy i w moim wieku zwlaszcza jak podczas usg widac ze wszystko dobrze kosteczki mu zbadal serduszko..kregoslup-wszystko sie rozwija dobrze wiec nie ma potrzeby:) UUUFFFFFFF az mi lepiej:) NAJWAZNIEJSZE TO POZYTYWNE MYSLENIE!!!!!!!!!

a co do teściów to ja mam bardzo udanych- dbają o mnie bardzo sa za mną jak nie wiem zwłaszcza Teściu jest niesamowity:) Mam z nimi bardzo dobry kontakt ,wiadomo czasem powiedza swoje zdanie ze powinnam to czy tamto i posłucham ale i tak zrobię swoje;)

2nn33e3kchdg9dnl.png

Cześć dziewczyny, chwilę mnie nie było i teraz nie mogę nadrobić. Postaram się w weekend poprawić :-) Tak czy inaczej, mam nadzieję, że u Was wszystko dobrze.
Ja w poniedziałek zaliczyłam dodatkową wizytę u gina, bo mi się jakaś infekcja przyplątała i nie mogłam już tego znieść. Do tego mam dużo bakterii w moczu. Jutro wizyta, może mnie trochę lekarka uspokoi.
A dzisiaj usg genetyczne!! Nie mogę się doczekać, ale też bardzo się stresuję..
Miłego dnia kochane.

Witam :)

Agnesdam - piękne wieści z rana :)

Ewelinko, Hope, Agnesdam, Biapl, Malinko, Gwiazda, Fazerkam - dziękuję Wam ślicznie za życzenia :) Bardzo mi miło, przeczytałam wczoraj, ale już nie miałam jak odpisać :*

Malinko, cieszę się z Tobą z tej cudownej wiadomości o leczeniu Synka! Ja, jak zasiadam do kompa, to zapisuję co komu, bo inaczej nie dałabym rady!
Nikusiek - witaj :)
Venicee, Iwonaimaja - może to i ruchy :)
Ruda, hmm. Dzięki za wiadomość o tym jajku, ja nie słyszałam.
Iwona, nie zauważyłam w pieczeniu lepszego efektu. Chyba...
Julka - cieszę się, że Ty już po wizycie i że wszystko dobrze!!! Piersi mam większe, bardziej żylaste, rozlazłe to fakt, bo większe, ale chyba w normie :)
Madziolina, fajnie, że już w następnym tygodniu masz prenatalne, ja też powinnam mieć. Betą się nie przejmuj, teraz już nie.
MalinowaMarta - u mnie ciąża młodsza o 6 dni, czyli jak na suwaczku jutro kończę 12 tydzień, to tak jakby 11 :/ Teraz miało 38 mm i nie wiem czy w tydzień urośnie centymetr. Oby! Bo już dłużej nie chcę czekać!!
Gwiazda, oby wynik był ok!
Jolcia, jejku, jejku, cudownie czytać, że z Tobą lepiej :) :) :)
Sarka - witaj :) To masz już dwoje dzieci?
Olcia - ja teściów już nie mam. Taty też nie :( I kiedyś, jak byli, to mnie wkurzali, byłam młoda, myślałam, że wszystko sama, sama (oni mieszkali nad nami), a teraz mi ich brakuje, bo jaką pomoc miałabym, gdyby byli? No oczywiście, jeśli zdrowie by pozwalało. A tak wszystko sami. No i jest jeszcze moja mama, na szczęście, która przypilnuje jak trzeba.

Jeszcze nawet nie byłam na wątku ze zdjęciami, ja nie wiem jak Wy czas znajdujecie :(

reklama
Mendoza, zaciskam kciuki!!!
Agnesdam - a który to tydzień, że dzieciątko już ma 11 cm - pięknie!!!! :)

Do góry