reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

Cieszę się, że wszystko ok ;) a infekcja przejdzie :)

Ja na krew, mocz etc.idę w przyszłym tygodniu, mam nadzieję że tez bd wszystko ok.

A te genetyczne usg można robić tak dla pewności w którym tyg.i w jakich 'okolicznosciach'?
Mnie lekarz powiedział że między 11 a 14 tyg.
Z usg dzidziuś ma 13tc i 6 dn. Czyli starsze o 4 dni.

Za tydzień mam kontrolę i endokrynologia a w poniedziałek pójdę na krew.

reklama
Czesc dziewczyny:)
Mimo wielu trudności wreszcie mam nadzieje do Was dołączyć :)) Czytam Was od samego początku i mogę powiedziec ze juz troche Was znam :) Jutro zaczynam 16 tydzień ta ciąża jest bardzo wystaraną ciąża... dlugo o nia z mezem walczylismy:) Jest to nasza 3 ciaza...Ogolnie mma nadzieje ze moge sie przylaczyc :)
Serdecznie wszystkie pozdrawiam i zycze spokojnych kolejnych miesiecy :)

w4sqdqk3jz1lzt7n.png

Czesc dziewczyny:)
Mimo wielu trudności wreszcie mam nadzieje do Was dołączyć :)) Czytam Was od samego początku i mogę powiedziec ze juz troche Was znam :) Jutro zaczynam 16 tydzień ta ciąża jest bardzo wystaraną ciąża... dlugo o nia z mezem walczylismy:) Jest to nasza 3 ciaza...Ogolnie mma nadzieje ze moge sie przylaczyc :)
Serdecznie wszystkie pozdrawiam i zycze spokojnych kolejnych miesiecy :)

w4sqdqk3jz1lzt7n.png
Witaj:)

Mi gin nie zaproponowala żadnej takiej opcji a jestem w 14 tyg...
W sumie to wiem ze jak mama jest ciut starsza bądź są jakieś genetyczne uwarunkowania do głębszych badań to są te różne badania zeby wykluczyc choroby genetyczne ale nie wiem czy o takich bad .mowa...

Sarka witaj ;*

Niby od 35 badania są refundowane. Mój gin mi powiedział ze wszystkie kieruje po 30 na badania...ja osobiście odniosłam wrażenie ze to takie wysyłanie z polecenia do innego lekarza...chociaż mogę się mylić. Stwierdził że nic nie widzi niepokojącego ale żeby dla własnego dobra poszła. Jak się spytałam ile kosztują to powiedział ze nie wie jaki koszt.

Wysłane z mojego D5503 przy użyciu Tapatalka

Dzia Moli ;)
Idę dziewuszki spać, rano trzeba synka do szkoly zaprowadzić ;) uff...dobrze ze do pracy nie musze...
Miłych snów, mniej wstawania siku hehe żebyśmy się wyspaly ;)

Sarka witaj :) miło, że w końcu dołączyłaś

Julita super że wszystko dobrze. Takie wiadomości nie tylko cieszą ale i uspokajają nas wszystkie

Jolcia przypal mu obiad a niech ma!!! ehh z tymi chłopami czasem myślę że w ogóle nas nie słuchają.

MoliMoli
a to badanie nie ma czegoś wspólnego z konfliktem serologicznym? Nie jestem pewna a może by samego rana zadzwonił do przychodni i zapytał? Choć z dwojga złego lepiej zabrać.

MalinowaMata nie wiem czy same będziemy to w stanie rozwiązać może napisać do moderatora? Muszą coś z tym zrobić

Julka uwielbiam Bajm a raczej głos Beaty jest świetna :) "
Więc teraz serca mam dwa, smutki dwa
I miłość po kres, i radość do łez

Doris z tym spaniem mam podobnie kurcze a zawsze miałam takie dobre spanie. Teraz zasypiam bez problemu ale budzę się w nocy i koniec a rano 5:30 budzik dzwoni a mi wtedy zaczyna się chcieć spać.

reklama
Niby od 35 badania są refundowane. Mój gin mi powiedział ze wszystkie kieruje po 30 na badania...ja osobiście odniosłam wrażenie ze to takie wysyłanie z polecenia do innego lekarza...chociaż mogę się mylić. Stwierdził że nic nie widzi niepokojącego ale żeby dla własnego dobra poszła. Jak się spytałam ile kosztują to powiedział ze nie wie jaki koszt.

Wysłane z mojego D5503 przy użyciu Tapatalka
Mój lekarz powiedział ze nie ma potrzeby robić prenatalne bo usg wyszło dobre...

Do góry