reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

reklama
A mnie dopiero głowa przestaje bolec po tabletce....uf ulga. standardowa wieczorna zgaga mnie złapała. od ponad tygodnia mam dzień w dzień co wieczór. dziewczyny tez wam się takie piersi zrobily nieładne? :( urosły mi trochę ale sutki to tragedia ! myślałam że trochę później będą się zmieniać
.

Julka sutki sa u mnie ciemniejsze jedynie, natomiast całe piersi zrobiły mi się strasznie zylaste i przy mojej bladej cerze jeszcze bardziej to widac :p
Nie było mnie kilka godzin a ile czytania :D

Ania Frania- nie ugotuje mu w ogóle obiadu... dla siebie i Ami mam :)
Mnie się wydaje ze on zwyczajnie nie pomyślał ze to jest tak istotne.
Ja już mojego nauczyłam że ma kupować to i to KONKTETNIE.jak czegoś nie ma tego co mu kazalam kupić to dzwoni i pyta co ma zrobic; )

Ale faceci tacy są...
Im trzeba kawę na ławę wyłożyć by zrozumieli.
Ostatnio jak kazalam mojemu kupić konfiturę to zrobił sobie zdjęcie słoiczka i takiego szukał w sklepie...
Można mozna;))

Julita - wiedział dobrze, że w mojej diecie chleb to podstawa... jak mam coś sprawdzone i go o to proszę to zazwyczaj to kupuje... chyba nie chciało mi się jechać do tego sklepu :/
Po tym dziś 139, a po tamtym to cukier około 100.

hahahah niestety oni tak mają!!!! ja niestety jestem BG wiec mam jeszcze gorzej!!!! i zanim mon mąż zrozumiał co mogę a co nie to był horror ;))

Faceci to faceci im faktycznie trzeba czarno na białym przedstawić.
Co do piersi to mi się za bardzo znów zmieniły, ale ja mam malutkie i wnpoprzedniej ciąży nic mi się nie zmieniało więc pewnie teraz podobnie

reklama
Witam się z pracy z kawką :)

Sarka, witaj :)

Eh, o chłopach można by cały elaborat napisać. Czasem myślę, że kobiety powinny mieszkać z kobietami, świetnie by się wtedy dogadywały. Ale z drugiej strony co my byśmy bez tych chłopów zrobiły :D

Co do piersi to też mi się nie za ładne zrobiły. To że większe, to ok, ale sutki zrobiły się jakieś takie wielkie i rozlazłe.

Do góry