reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

reklama
A mnie dopiero głowa przestaje bolec po tabletce....uf ulga. standardowa wieczorna zgaga mnie złapała. od ponad tygodnia mam dzień w dzień co wieczór. dziewczyny tez wam się takie piersi zrobily nieładne? :( urosły mi trochę ale sutki to tragedia ! myślałam że trochę później będą się zmieniać
.

Julka sutki sa u mnie ciemniejsze jedynie, natomiast całe piersi zrobiły mi się strasznie zylaste i przy mojej bladej cerze jeszcze bardziej to widac :p
Nie było mnie kilka godzin a ile czytania :D

Ania Frania- nie ugotuje mu w ogóle obiadu... dla siebie i Ami mam :)
Mnie się wydaje ze on zwyczajnie nie pomyślał ze to jest tak istotne.
Ja już mojego nauczyłam że ma kupować to i to KONKTETNIE.jak czegoś nie ma tego co mu kazalam kupić to dzwoni i pyta co ma zrobic; )

Ale faceci tacy są...
Im trzeba kawę na ławę wyłożyć by zrozumieli.
Ostatnio jak kazalam mojemu kupić konfiturę to zrobił sobie zdjęcie słoiczka i takiego szukał w sklepie...
Można mozna;))

Julita - wiedział dobrze, że w mojej diecie chleb to podstawa... jak mam coś sprawdzone i go o to proszę to zazwyczaj to kupuje... chyba nie chciało mi się jechać do tego sklepu :/
Po tym dziś 139, a po tamtym to cukier około 100.

hahahah niestety oni tak mają!!!! ja niestety jestem BG wiec mam jeszcze gorzej!!!! i zanim mon mąż zrozumiał co mogę a co nie to był horror ;))

Faceci to faceci im faktycznie trzeba czarno na białym przedstawić.
Co do piersi to mi się za bardzo znów zmieniły, ale ja mam malutkie i wnpoprzedniej ciąży nic mi się nie zmieniało więc pewnie teraz podobnie

reklama
Witam się z pracy z kawką :)

Sarka, witaj :)

Eh, o chłopach można by cały elaborat napisać. Czasem myślę, że kobiety powinny mieszkać z kobietami, świetnie by się wtedy dogadywały. Ale z drugiej strony co my byśmy bez tych chłopów zrobiły :D

Co do piersi to też mi się nie za ładne zrobiły. To że większe, to ok, ale sutki zrobiły się jakieś takie wielkie i rozlazłe.

Do góry