reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

reklama
Hej
Ja już po pobraniu krwi, w labo było chyba ze 30 osób, na drzwiach napisane, że poza kolejnością wchodzą kobiety w ciąży, więc zdjęłam kurtkę a, że mój brzuszek już widać nie było problemu w razie co w ręku miałam kartę ciąży i weszłam bez kolejki. Tak to bym stała tam jeszcze do tej pory. Po południu mam wizytę u endokrynologa.
Trzymam kciuki za wszystkie wizytujące dziś. czekam na wieści.

witajcie. ja całą noc miałam okłady robione i temperatura spadła do 37,5 ;) ale za to gardło bardziej boli :( musze wyzdrowiec do weekendu bo jedziemy na te weekendowe nauki przedmałżeńskie..

WITAJCIE:)DZIEWCZYNY WSZYSTKIEGO DOBREGO W NOWYM ROKU-PRZEDE WSZYSTKIM ZDROWKAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ale dawno mnie tu nie byloooo miałam przeprowadzkę zamieszanie a do tego słuchajcie z 01.01 na 02.01.2016 zatrułam sie!!!!!!!!!!!!!! Zjadłam odgrzewana rybę do tego później sałata i dużo orzechów laskowych!!!!!!!!!!!!!!Myślałam ze pogotowiem się to skończy..tak sie bałam o maleństwo ze coś się stanie miejmy nadzieje ze wszystko dobrze będzie. Na szczęście już dziś się czuje dobrze..ale cala noc siedziałam na wc biegunka i torsje...juz płakałam z bólu! Straszne co przeszłam...dziś z rana miałam badanie krwi i moczu a 7.01 mam badanie u gin muszę mu o wszystkim opowiedzieć mam nadzieje ze nic się nie stało malentwu:( Ale teraz na prawdę uważam jeszcze bardziej co jemmmm a na orzechy nie mogę patrzeć!

a jakie macie teraz badania?Ja na razie mialam po prostu badanie krwi i mocz ale Pani dzis do mnie powiedziala, ze mam sie przygotowac jak zle znosze pobrania na jeszcze wiele wiele badan jeszcze krzywa cukrowa....nie mialam tego wiec pewnie teraz 7 jak bede u gin to mi zleci wszytskie badania?

Witajcie Kochane na wstępie!
Wszystkiego dobrego w nowym Roku, a myślę że dla nas wszystkich będzie to bardzo szczęśliwy rok :)

Nie pisałam ostatnio ale pracuję w handlu więc końcówka roku była dla mnie bardzo wyczerpująca Praca Praca i jeszcze raz praca. Już w Sylwestra miałam wrażenie, że jak obiorę jeszcze jeden telefon i usłyszę "Bo wie pani zostało nam jeszcze 1200zł do rozdysponowania to uduszę kogoś sznurem słuchawki notabene takiego nie posiadam bo to bezprzewodowy." :) Więc postarałam się odpocząć przez te świata i ten weekend po Nowym Roku.
Po prostu poleżeć pobyczyć się nie włączyłam nawet komputera :)

Z aktualności o moim stanie:)
Miałam 29.12 prenatalne wszytko na nim wyszło OK. Maleństwo ma już 7,5cm i skacze bez przerwy przez całe USG uciekał przed lekarzem :) nie chciał dać się zbadać. Ale wyniki bardzo dobre dostałam cały wydruk jakie jest prawdopodobieństwo wad i takich tam bardzo nikłe ale lekarz dał mi jeszcze skierowanie do zrobienia B-HCG oraz białko PAPP-A . Załatwiłam to od strzału w ten sam dzień i czekam tylko na wyniki.
Co do innych wieści to została tylko jedna :) Prawdopodobnie na 85% zostanę mamą drugiego CHŁOPACZKA!!!!!!

Ok biorę się za czytanie co tam u was :) Ściskam mocno

reklama
Madziolina Julka zdrówka życzę.

Agnes
na pewno pędzie ich więcej toxoplazmozy, glukoza, może badanie gr. krwi jeżeli nie masz. To miałaś przeżycia początkiem roku i strachu się najadłaś. Dobrze że wróciło wszytko do normy i teraz jest lepiej. Gratuluję nowego gniazdka :)

Julciak prenatalne dziś!!powodzenia :)

Do góry