Witam się świątecznie dziewczęta
Kamcia2810
Ciekawe dania na wigilię o których pisałaś wcześniej
Przełamujesz standardy, to fajnie, coś inaczej
A też przecież w klimacie postno-wigilijnym te dania.
A czemu nie mogłaś pochwalić się ciążą?
dietetyki studentka
Próbowałam wypełnić ankietę, ale niestety średnio jest zbudowana, gdyż jak ktoś nigdy nie spotkał się z pojęciem żywności funkcjonalnej (tak jak ja), to nie jest w stanie wypełnić części tej ankiety (zwłaszcza drugiej połowy).
Dornia i Anulka
Dziewczyny będzie dobrze! Nie znam się na interpretacji tych wyników, ale z tego co wyczytałam w literaturze ciążowej, to zdecydowana większość dzieci którym wychodzą takie wyniki rodzą się zdrowe, gdyż zdrowe płody też mogą wykazywać takie cechy. A co teraz dalej? Macie skierowanie na jakieś dodatkowe badania ze względu na taki wynik? Trzymam za Was mocno kciuki, wiem że Wam ciężko teraz bo się będziecie zamartwiać ale wierzę w to że będzie dobrze i tylko Was nastraszyły te badania.
_Ewelinka_
Super że dolegliwości mijają
Ja teraz też czuję się lepiej, w zasadzie to w ogóle nie ciążowo
Obyśmy wszystkie już tak miały!
fazerkamm,
iwonaimaja,
Julka89.89
To już pierwsze prezenty dla dzieciątek
Super
My o ciąży już wcześniej powiedzieliśmy - rodzicom moim i męża - więc na prezenty świąteczne dostałam od teściowej kilka książek o ciąży i dzieciach
Super, bardzo się cieszę, trafiony prezent
Julka89.89
Mi lekarz powiedział że w ciąży można brać Cholinex. Więc brałam. Trochę się zdziwiłam, no ale komu ufać jak nie lekarzowi.
A które z Was na święta dzielą się z rodzinami nowinką o ciąży?
My przed świętami powiedzieliśmy tylko rodzicom i rodzeństwu. Teraz w święta chwalimy się dalej, już końcówka trzeciego miesiąca, uznaliśmy że to dobry moment, poza tym i tak by coś podejrzewali przez to że nie napiję się winka
Więc dziś powiedzieliśmy części rodziny, a jutro idziemy do reszty z dobrą nowiną.
A jak u Was?