reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

Fazerka zdrowka dla synka :*

Dornia, wynik Twojej fasolki sugeruje dokładniejszą obserwacje, ale o niczym nie przesadza! Głowa do góry, trzymamy kciuki, żeby następne badania Cię uspokoiły :*

Wszystkim życzę Wesołych Świąt, spędzonych w gronie najbliższych :)

reklama
Wesołych Świąt

Załączniki

• 20151224_114211.jpg
    20151224_114211.jpg
    584,4 KB · Wyświetleń: 48
Hej. Ja też życzę Wam wesołych, spokojnych świąt. U mnie niestety takie nie będą. Jestem po prenatalnych, przepłakałam wczoraj cały dzień, odechciało mi się wszystkiego, okazało się że maluszek nie ma kości nosowej :sad: od razu oddałam krew na badanie Pappa- na wyniki trzeba czekać 2 tyg, ale 100% pewności że dziecko urodzi się zdrowe i tak nie będzie. Chyba zwariuję do tego czasu :hmm: Nie pomyślałabym że może mnie to spotkać, z taką radością szliśmy na te prenatalne...

Hej. Ja też życzę Wam wesołych, spokojnych świąt. U mnie niestety takie nie będą. Jestem po prenatalnych, przepłakałam wczoraj cały dzień, odechciało mi się wszystkiego, okazało się że maluszek nie ma kości nosowej :sad: od razu oddałam krew na badanie Pappa- na wyniki trzeba czekać 2 tyg, ale 100% pewności że dziecko urodzi się zdrowe i tak nie będzie. Chyba zwariuję do tego czasu :hmm: Nie pomyślałabym że może mnie to spotkać, z taką radością szliśmy na te prenatalne...
wierzę że wszystko będzie dobrze
a możesz powtórzyć w innym miejscu badania

Anulka moja znajoma również po pierwszym usg nie miała kości nosowej, a później przy kolejnych badaniach okazało się że wszystko jest w porzadku nie przejmuj tak bardzo, sciskam:*

Anulka moja koleżanka tez tak miała, na kolejnych badaniach wyszlo wszystko dobrze.. trzymam kciuki by i u Ciebie tak było! Ale mimo wszystko powtórzyłabym gdzies indziej badania prenatalne.

reklama
Anulka, kochana głowa do góry!! A NT jakie wyszło? Sprawdź to jeszcze raz koniecznie, proszę. Przytulam do serducha! Nic jeszcze nie jest przesądzone Kochana, ale wiem, że masz teraz myślenie! Trzymaj się, dużo cierpliwości, oby okazało się wszystko ok!
Aob, cieszę się, że napisałaś! Pozdrawiam!
Fazerkam, zdrówka, zdrówka, jeszcze raz zdrówka dla Synka!!

I ja w to Boże Narodzenie życzę zdrowia i radości. By te święta przyniosły wytchnienie od codziennego pędu, a Nowy Rok pokój i spełnienie osobistych celów.

Do góry