reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

reklama
I moja dzidzia dostała prezent
A jak tam po wigili najedzone ja nie szczególnie wieczorem mnie brzuch bolał

Załączniki

• 20151224_184029.jpg
    20151224_184029.jpg
    518,7 KB · Wyświetleń: 49
Moja dzidzia tez dostała prezent skarpetki z grzechotka dla niemowląt ;) tak strasznie się objadlam ze w nocy o 3 się obudziłam bo tak mnie mdlilo ze nie dawałam rady...
teraz moja kolej - gardło mnie tak boli, że nie mogę wytrzymać. co mogę używać ?

Ale Wam dobrze, możecie jeść.... ja tylko wszystko oglądać mogę :( 1 pieroga zjadłam, 2 uszka z odrobiną barszczu, ryby i kapusty mogłam zjeść więcej... Ale głodna byłam/jestem...

Ale Wam dobrze, możecie jeść.... ja tylko wszystko oglądać mogę :( 1 pieroga zjadłam, 2 uszka z odrobiną barszczu, ryby i kapusty mogłam zjeść więcej... Ale głodna byłam/jestem...
Jolcia ja też mało zjadłam dokładnie to trochę fasoli,kaszy i kompot wypilam. Ale dla mnie to mega ciezkostrawne są dania wigilijne.

A mnie dziś kuje w lewym bólu tak bardziej z tyłu...
Chyba to efekt zapaść...
Kiedy to minie....

E hhh...mam dziś doła....

Hej!

I ja Wam życzę zdrowych, wesołych Świąt!

U mnie też bez obzarstwa, wczoraj brzuch mnie rozbolal i dziś już bez szaleństw. Właśnie wracamy od mojej mamy a jutro do teściowej ruszamy.

reklama
Do góry