reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

reklama
Dornia, na grupie z synkiem były dwie mamy, którym źle wyszło NT, u jednej na granicy jak u Ciebie i potem było wszystko super. U drugiej córcia urodziła się z zespołem Downa, ale miała baardzo dużą tą wartość. Więc u Ciebie będzie dobrze &&&&
Fazerkam, biedny syncio. Oby to coś niegroźnego.. No ale chłopak dzielny :-) Ciesz się spotkaniem z siostrą..
Agunia, super, że już znasz płeć. Dwóch chłopaków to dopiero będzie ekipa :-D
Ja mam prenatalne 8.01 wieczorem i już też odliczam :-) ale u mnie będzie 11tyg 5dni, więc może jeszcze nie być dobrze widać..
Dziewczyny, wesołych i spokojnych Świąt dla Was, fasolek i rodzin

Lila miedzy mna a siostra jest rocznikowo rok roznicy.. ze wzgledu na dzieci i drogie bilety i brak długiego urlopu widujemy sie niestety rzadko :/

Dziękuję bardzo za trzymanie kciukow!!! Oby tylko pomoglo bo swiat i urodzin malego w szpitalu nie chce spedzac...

Kamejka alez Ty ambitna :D

Dornia bedzie dobrze!!! Czasami tak wychodza badania ze jest na górnej granicy ale to nie oznacza ze dziecko jest chore! Moja koleżanka miała jeszcze wyzej i dziecko zdrowiusienkie jest ;) bedzie dobrze!!!

Mendoza niestety maly ma bardzo gardlo zawalone, do tego osluchowo nie czysto na płucach jak te leki nie pomoga co dostal to szpital i antybiotyk dozylnie. Do tego synek siostry sie rozklada :( na 99% zarazil sie od mojego synka :( ehhh

Aob66 dziekuje za życzenia i za to ze sie odezwalas :*

Dziewczyny zycze Wam oraz Waszym najblizszym zdrowych spokojnych Świąt Bożego Narodzenia oby wszystkie zamrtwienia w tym czasie odeszly a w sercach zagościła radosc i szczescie :)

Witajcie!

Aob, fajnie, że się odezwałaś, ściskam mocno!

Dornia, ja też tak czytam po internecie i Twoja wartość NT nie jest jakaś bardzo wysoka. Na pewno będzie dobrze. Choć wiem, że łatwo mówić, a człowiek i tak się denerwuje i myśli.
Alternatywą dla amnio jest test nifty - w 100% bezpieczny dla dziecka w przeciwieństwie do amnio. Daje odpowiedź pewną na 99,5%. Tylko cena jest straszna - u mnie 2200.

Też Wam życzę kochane Wesołych Świąt, żeby wszystkie smutki i troski odeszły precz.

Hej dziewczyny!!! Długo mnie tutaj nie było....nie mam jakoś weny na pisanie, ale czytam Was na bieżąco i wiem co u której się dzieje.

Chciałam Wam życzyć Zdrowych i Wesołych Świąt, spełnienia najskrytszych marzeń i uśmiechu na twarzy :-)

Mnie dolegliwości ciążowe już powoli puszczają jupi jupi!!!! Ale jakby nie patrzeć u mnie leci już 13 tydzień, więc czas najwyższy :-)
Pozdrawiam!

reklama
Ja również Wam dziewczyny życzę spokojnych rodzinnych Świąt, uśmiechajcie się do siebie i cieszcie obecnością najbliższych.
Dornia nic nie jest przesądzone, nie jest to jakaś krytyczna wartość!

Do góry