reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

reklama
Dornia, na grupie z synkiem były dwie mamy, którym źle wyszło NT, u jednej na granicy jak u Ciebie i potem było wszystko super. U drugiej córcia urodziła się z zespołem Downa, ale miała baardzo dużą tą wartość. Więc u Ciebie będzie dobrze &&&&
Fazerkam, biedny syncio. Oby to coś niegroźnego.. No ale chłopak dzielny :-) Ciesz się spotkaniem z siostrą..
Agunia, super, że już znasz płeć. Dwóch chłopaków to dopiero będzie ekipa :-D
Ja mam prenatalne 8.01 wieczorem i już też odliczam :-) ale u mnie będzie 11tyg 5dni, więc może jeszcze nie być dobrze widać..
Dziewczyny, wesołych i spokojnych Świąt dla Was, fasolek i rodzin

Lila miedzy mna a siostra jest rocznikowo rok roznicy.. ze wzgledu na dzieci i drogie bilety i brak długiego urlopu widujemy sie niestety rzadko :/

Dziękuję bardzo za trzymanie kciukow!!! Oby tylko pomoglo bo swiat i urodzin malego w szpitalu nie chce spedzac...

Kamejka alez Ty ambitna :D

Dornia bedzie dobrze!!! Czasami tak wychodza badania ze jest na górnej granicy ale to nie oznacza ze dziecko jest chore! Moja koleżanka miała jeszcze wyzej i dziecko zdrowiusienkie jest ;) bedzie dobrze!!!

Mendoza niestety maly ma bardzo gardlo zawalone, do tego osluchowo nie czysto na płucach jak te leki nie pomoga co dostal to szpital i antybiotyk dozylnie. Do tego synek siostry sie rozklada :( na 99% zarazil sie od mojego synka :( ehhh

Aob66 dziekuje za życzenia i za to ze sie odezwalas :*

Dziewczyny zycze Wam oraz Waszym najblizszym zdrowych spokojnych Świąt Bożego Narodzenia oby wszystkie zamrtwienia w tym czasie odeszly a w sercach zagościła radosc i szczescie :)

Witajcie!

Aob, fajnie, że się odezwałaś, ściskam mocno!

Dornia, ja też tak czytam po internecie i Twoja wartość NT nie jest jakaś bardzo wysoka. Na pewno będzie dobrze. Choć wiem, że łatwo mówić, a człowiek i tak się denerwuje i myśli.
Alternatywą dla amnio jest test nifty - w 100% bezpieczny dla dziecka w przeciwieństwie do amnio. Daje odpowiedź pewną na 99,5%. Tylko cena jest straszna - u mnie 2200.

Też Wam życzę kochane Wesołych Świąt, żeby wszystkie smutki i troski odeszły precz.

Hej dziewczyny!!! Długo mnie tutaj nie było....nie mam jakoś weny na pisanie, ale czytam Was na bieżąco i wiem co u której się dzieje.

Chciałam Wam życzyć Zdrowych i Wesołych Świąt, spełnienia najskrytszych marzeń i uśmiechu na twarzy :-)

Mnie dolegliwości ciążowe już powoli puszczają jupi jupi!!!! Ale jakby nie patrzeć u mnie leci już 13 tydzień, więc czas najwyższy :-)
Pozdrawiam!

reklama
Ja również Wam dziewczyny życzę spokojnych rodzinnych Świąt, uśmiechajcie się do siebie i cieszcie obecnością najbliższych.
Dornia nic nie jest przesądzone, nie jest to jakaś krytyczna wartość!

Do góry