reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

MalinowaMarta tez mialam dzisiaj zly sen... grrrr to pewnie przez emocje zwiazane ze wczorajsza wizyta..

Aob66 dziękuję ze sie odezwałaś i ciesze sie ze wszystko sie dobrze goi! Trzymam kciuki za Ciebie:*

Jolcia_ wspolczuje wymiotów... ale po nich przynajmniej Ci przechodzi i czujesz sie lepiej?

Iwonaimaja u mnie waga byla jeszcze kilka dni temu -1,5kg ale ze mdlosci prawie ze zniky to przybolo te 1,5kg wiec jak nrazie jestem na 0

Julka 89.89 ja tak przez 2tyg mialam... doslownie 2tyg wycięte z życiorysu... 24h było mi zle i wymiotowalam...

Ewel spooora dzidzia :) gratuluję :)

_nie wazny czy placebo wazne ze nie masz mdlosci! Oby juz nie wrocily.. tez sie o to modle :p

Kurka nie mam pojecia co na obiad zrobic... w lodowce swiatlo.w mlody mi cos kaszle a u Niego kaszel przeradza sie w cos niebezpiecznego zazwyczaj i trzymam Go teraz w domu wiec do sklepu nie mam jak pojsc a małż wieczorem wroci.

reklama
Dziewczyny zbieram się do domu i na studia, mam nadzieje, że promotorka nie będzie dziś za wiele chciała ode mnie, bo inaczej zwymiotuje na nią hihi

Fazerkamm- ani trochę lepiej cały czas mi niedobrze :( i non stop wymioty już mnie wszystkie kości i mięśnie bolą :(
A Ami podczas jednego z porannych blee mówi "mamusia oć oć Ami nie cie tu, nie tak mamusia nie tak"

Apap i paracetamol to -to samo :D ponoć wolno ,choć chyba w ostateczności...
Coś tu epidemia wymiotów i nudności,ale to okropne jest....Wstałam bo co się położę bo mi niedobrze ....
Malinka az tak źle ...może da się wybrnąć z sytuacji?
Ewel super sie czyta takie nowiny -no dzidzi spore !
Hope 1raz słysze o jakichś opaskach?
Iwona co pieczesz?
Fazerka może naleśniki? u mnie miały dziś być z pieczarkami i serem żółtym....
Julka no to rzygniesz hehhe :D bedzie ok

A ja dzis okropne sny miałam najpierw ze dostałam krwawienia a potem, że była wojna! Masakra jakaś

Eeee to wszystko dobrze będzie :) Ja kiedyś miałam często sny jak samoloty rozbijają się na moich oczach :-p

Jolcia współczuję wymiotów ;/

U mnie waga na szczęście stoi w miejscu :)

Dziś znowu coś ze mnie ścieka....zwariuję .Oby do wt wytrzymać jakoś pozytywnie. Dziś leżę i mam wszystko gdzieś.
Leż, leż. Razem z tobą będę z niecierpliwieniem wyczekiwać tego wtorku.

ewel1984 duże już twoje dzieciątko :)
iwonaimaja
jakie ciasto pieczesz?

Ja dzisiaj zrobiłam mikołajowe zakupy i jestem zadowolona bo kupiłam wszystko tak jak zaplanowałam :D

reklama
Do góry