reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

Cześć dziewczyny!
Dzięki za miłe powitanie. Nadrobiłam posty...ufff. Będę mogła wreszcie na bieżąco uczestniczyć w rozmowie. Skoro wiem na co u Was słychać,to wyspowiadam się trochę teraz ja. U mnie dzisiaj zaczał się 10 tydzień, a mdłości mają się jak najlepiej, ale zaczynają się o dziwo po południu i nie jestem wstanie już wtedy nic jeść. Poza tym trochę przestały boleć mnie piersi (sutków nadal nie jestem w stanie dotknąć) i cały czas ciągnie w dole brzuch (dzięki Wam wiem, że nie ma powodów do niepokoju:))

reklama
Venicee, Kamcia piekę prince polo
specjalnie pojechałam na zakupy bo zapomniałam gorzkiej czekolady i już mam wszystko przygotowane to zauważyłam że nie mam kokosu ;)
na szczęście jadę jeszcze z Majką na trening a obok jet biedronka więc dokupię

dzisiaj u mnie zdrowe jedzenie zupa jarzynowa a teraz wcinam orzechy laskowe

Dziewczyny właśnie odebrałam wyniki badań i mam niski poziom tsh bo 0,038, a norma jest od 0,27 do 4,2. W związku z tym, że część z was ma doświadczenie w tym temacie to powiedzcie mi czy mam z tym od razu iść do lekarza, czy poczekać tydzień do wizyty?

Dziewczyny właśnie odebrałam wyniki badań i mam niski poziom tsh bo 0,038, a norma jest od 0,27 do 4,2. W związku z tym, że część z was ma doświadczenie w tym temacie to powiedzcie mi czy mam z tym od razu iść do lekarza, czy poczekać tydzień do wizyty?
ja się nie znam ale może zadzwoń do lekarza

ja mialam wizyte na 10.10 ale nie pisalam bo w sumie po za mnostwem skierowan nic nie wiem .. o 19 mam usg wiec wtedy napisze co i jak:* mam nadzieje ze wszystko dobrze i ze wkoncu usłyszę serduszko <3.
Dostalam luteine dopochwowo tak asekuracyjnie bo ten brzuch mnie pobolewa ...
aaa i od dzis jestem na zwolnieniu .. chyba sie zanudze ...

ja mialam wizyte na 10.10 ale nie pisalam bo w sumie po za mnostwem skierowan nic nie wiem .. o 19 mam usg wiec wtedy napisze co i jak:* mam nadzieje ze wszystko dobrze i ze wkoncu usłyszę serduszko <3.
Dostalam luteine dopochwowo tak asekuracyjnie bo ten brzuch mnie pobolewa ...
aaa i od dzis jestem na zwolnieniu .. chyba sie zanudze ...
nie ma tak źle na zwolnieniu ja już prawie miesiąc będziemy więcej na forum pisać ;)

Iwonaimaja narazie ten fakt mnie przeraza :) jestem typem pracoholika .. uwielbiam chodzic do pracy no ale .. najwazniejsze zdrowko :);*
Pewnie ze bede tu czesciej pisać..:)
uzaleznilam sie tak czy siak .. nawet jak nie pisze to zawsze przeczytam

reklama
Do góry