reklama
Anezram może to tylko plamienie? może sprawdź u gina co sie dzieje?
Witam sie z nowymi mamuśkami, mam nadzieje, że razem miło tu spędzimy czas i to do końca
Ja puki co czuje sie dobrze, staram sie nie mysleć o najgorszych obawach ale cięzko mi to wychodzi. Jutro ide do GP zgłosić ciążę więc pewnie w grudniu czeka mnie pierwsza wizyta w szpitalu w 12tc. do tego czasu będę obrdyzać paznokcie i wyrywac włosy z obaw...
Witam sie z nowymi mamuśkami, mam nadzieje, że razem miło tu spędzimy czas i to do końca
Ja puki co czuje sie dobrze, staram sie nie mysleć o najgorszych obawach ale cięzko mi to wychodzi. Jutro ide do GP zgłosić ciążę więc pewnie w grudniu czeka mnie pierwsza wizyta w szpitalu w 12tc. do tego czasu będę obrdyzać paznokcie i wyrywac włosy z obaw...
Witam dziewczyny mam nadzieję że niedługo do was dołączę :-) co prawda dowiem dopiero się za 2 tyg czy zaszła ale już jest nadzieja. Po 3 miesiącach przerwy staraniach, niestety poprzednia ciąża skaczyla się pustym jajeczkiem i w 8 tc był zabieg
Hej Dziewczyny! Chciałabym do Was dołączyć z terminem na 1 lipca To moja druga ciąża. Mamy już trzyletniego synka. Pierwszy test wyszedł pozytywnie 19 października, powtarzałam co dwa dni - kreska wychodzi coraz ciemniejszea.Do lekarza idę 9 listopada, stres ogromny czy wszystko jest w porządku. Pozdrawiam serdecznie
reklama