reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

reklama
Anezram może to tylko plamienie? może sprawdź u gina co sie dzieje?

Witam sie z nowymi mamuśkami, mam nadzieje, że razem miło tu spędzimy czas i to do końca :)

Ja puki co czuje sie dobrze, staram sie nie mysleć o najgorszych obawach ale cięzko mi to wychodzi. Jutro ide do GP zgłosić ciążę więc pewnie w grudniu czeka mnie pierwsza wizyta w szpitalu w 12tc. do tego czasu będę obrdyzać paznokcie i wyrywac włosy z obaw...

Kurcze można się wkurzyć a tak się cieszyłam. Jak na razie wygląda to na okres boli strasznie brzuch. Nie wiem dlaczego pozytywnie wyszedł test.

Gnidka ja bym chyba nie wytrzymała tyle czekać i żyć w takiej nie pewność jednak w Polsce mamy dobrze :)

Anezram czasem w ciąży kobiety mają okres, oby to nie bylo nic złego.

Nie on był wczoraj po pracy mega obfity. Mam powtórkę z rozgrywki w tamtym miesiącu dziwne upławy zamiast okresu a potem okres a teraz mega mega okres i 2 kreski można zgłupieć

Witam dziewczyny mam nadzieję że niedługo do was dołączę :-) co prawda dowiem dopiero się za 2 tyg czy zaszła ale już jest nadzieja. Po 3 miesiącach przerwy staraniach, niestety poprzednia ciąża skaczyla się pustym jajeczkiem i w 8 tc był zabieg

Hej Dziewczyny! Chciałabym do Was dołączyć z terminem na 1 lipca :) To moja druga ciąża. Mamy już trzyletniego synka. Pierwszy test wyszedł pozytywnie 19 października, powtarzałam co dwa dni - kreska wychodzi coraz ciemniejszea.Do lekarza idę 9 listopada, stres ogromny czy wszystko jest w porządku. Pozdrawiam serdecznie

reklama
Do góry