reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

reklama
Anezram może to tylko plamienie? może sprawdź u gina co sie dzieje?

Witam sie z nowymi mamuśkami, mam nadzieje, że razem miło tu spędzimy czas i to do końca :)

Ja puki co czuje sie dobrze, staram sie nie mysleć o najgorszych obawach ale cięzko mi to wychodzi. Jutro ide do GP zgłosić ciążę więc pewnie w grudniu czeka mnie pierwsza wizyta w szpitalu w 12tc. do tego czasu będę obrdyzać paznokcie i wyrywac włosy z obaw...

Kurcze można się wkurzyć a tak się cieszyłam. Jak na razie wygląda to na okres boli strasznie brzuch. Nie wiem dlaczego pozytywnie wyszedł test.

Gnidka ja bym chyba nie wytrzymała tyle czekać i żyć w takiej nie pewność jednak w Polsce mamy dobrze :)

Anezram czasem w ciąży kobiety mają okres, oby to nie bylo nic złego.

Nie on był wczoraj po pracy mega obfity. Mam powtórkę z rozgrywki w tamtym miesiącu dziwne upławy zamiast okresu a potem okres a teraz mega mega okres i 2 kreski można zgłupieć

Witam dziewczyny mam nadzieję że niedługo do was dołączę :-) co prawda dowiem dopiero się za 2 tyg czy zaszła ale już jest nadzieja. Po 3 miesiącach przerwy staraniach, niestety poprzednia ciąża skaczyla się pustym jajeczkiem i w 8 tc był zabieg

Hej Dziewczyny! Chciałabym do Was dołączyć z terminem na 1 lipca :) To moja druga ciąża. Mamy już trzyletniego synka. Pierwszy test wyszedł pozytywnie 19 października, powtarzałam co dwa dni - kreska wychodzi coraz ciemniejszea.Do lekarza idę 9 listopada, stres ogromny czy wszystko jest w porządku. Pozdrawiam serdecznie

reklama
Do góry