reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

Ja w sb byłam w smyku pooglądać rzeczy. I były przeceny -50% kupiłam dwie pary body, sweterek ale taki jużna 74 będzie na przyszłą zimę :) i koszule z kamizelką:)

reklama
Witajcie. Egzamin ,mi poszedł dobrze, ale jestem strasznie zmęczona, a już jestem w pracy..
W nocy obudziło mnie pobolewanie brzucha i akurat mały się ruszał, każde jego kopnięcie choc było delikatne bolało mnie, nie mam pomysłu skąd takie coś, może po prostu się rozszerza tam wszystko w środku i mały szaleje i przez to? Rano wstałam i już było ok. Rano pokłociłam się z moim,a jedzie na cały tydzień także fajnie jest :)

Witajcie. Egzamin ,mi poszedł dobrze, ale jestem strasznie zmęczona, a już jestem w pracy..
W nocy obudziło mnie pobolewanie brzucha i akurat mały się ruszał, każde jego kopnięcie choc było delikatne bolało mnie, nie mam pomysłu skąd takie coś, może po prostu się rozszerza tam wszystko w środku i mały szaleje i przez to? Rano wstałam i już było ok. Rano pokłociłam się z moim,a jedzie na cały tydzień także fajnie jest :)

Długo zamierzasz pracować?? Narzuciłaś sobie bardzo duże tempo.... Staraj się duzo w domu odpoczywać, a na bóle brzucha możesz łyknąć nospę. I na pewno teraz wszystko się rozciąga

Ja dziś mam wizytę, oby wypatrzył płeć, bo następna szansa dopiero za miesiąc!

EDIT - zobaczcie na mój suwaczek! Wskoczył mi 5 miesiąc! :O

KKasiulka do końca miesiąca, na następnej wizycie biorę L4 bo później mam ślub i nie będę tracić urlopu. Staram się dużo odpoczywać, ale przydałby mi się taki weekend lenistwa. Na szczęście 2 i pół tygodnia i odpocznę..
kciuki za wizytę :)
Ja miesiące liczę od dnia ostatniej miesiączki, była 16.10 czyli 17.02 zacznę 5 miesiąc, tak mi najłatwiej :)

Oduczylam bo dostaliśmy zakaz używania butelek i smoczka (przez pojawiajacą się wadę zgryzu). Jak wołała mi mleko to podawalam jej kubek z wodą. Na początku był płacz, ale bardzo szybko udało nam się przez to przejść.
Muszę w końcu spróbować ale jeszcze je kasze manne z butkli raz w dzień i za to się biorę najpierw

To pewnie przez ułożenie dziecka. Oierwsze ruchy Maji też mnie bolały mimo tego że jest tak wczesny tydzień. A teraz uciekła gdzieś do tyłu i czuję ją delikatnie z oddali.
Gratuluję egzaminu.

Długo zamierzasz pracować?? Narzuciłaś sobie bardzo duże tempo.... Staraj się duzo w domu odpoczywać, a na bóle brzucha możesz łyknąć nospę. I na pewno teraz wszystko się rozciąga

Ja dziś mam wizytę, oby wypatrzył płeć, bo następna szansa dopiero za miesiąc!

EDIT - zobaczcie na mój suwaczek! Wskoczył mi 5 miesiąc! :O
Powodzenia na wizycie :-)

reklama
I ja się witam po weekendzie :) Mąż zabrał mnie bo kina i to chyba pierwsze nasze wspólne wyjście bez starszaka :p Naśmiałam się jak nigdy i tak się pozytywnie nastawiłam, że cały weekend miałam dobry humor :) Miałam dzisiaj iść na badania bo w środę mam.wizytę ale byłam taaak głodna rano, że przełożyłam to na jutro :p
Ja chodzę do lekarza prywatnie ale całe szczęście mamy dotacje z grandu norweskiego i wszystkie badania dla kobiet w ciąży i dzieci do ukończenia 1go r.ż. są bezpłatne :) Całe szczęście bo idzie Się wykończyć z tymi opłatami..

Do góry