reklama
Agnesdem ja mam w piatek wizyte
to daj znac jak bylo...ale czuje ze będzie dobrze
Lila
Fanka BB :)
Doris, kurcze, ja miałam z ciśnieniem problemy w ciąży z Nikodemem, dlatego też miałam cc.
Julita, to też nie za ciekawie :/
Kitty, smaruję, oliwką. Smarowałam różnymi specyfikami i w jednej ciąży rozstępów nie miałam,a w drugiej tak. Słyszałam, że zwykła oliwka najlepsza.
A ja nie lubię zup
Julita, to też nie za ciekawie :/
Kitty, smaruję, oliwką. Smarowałam różnymi specyfikami i w jednej ciąży rozstępów nie miałam,a w drugiej tak. Słyszałam, że zwykła oliwka najlepsza.
A ja nie lubię zup
Julka89.89
Cudzie trwaj..
witajcie. Ja dziś powiedziałam w pracy i wszystko OK. Juz nawet mam zastępstwo w razie w także fajnie a teraz po tym tygodniowym l4 mam takie zaległości, że szkoda gadać...
Jolcia_
Niestety jeśli ma się popękać to rozstępy się pojawią mimo smarowania najlepszymi specyfikami, moja koleżanka całą ciąże smarowała się jakimiś cudami za duże pieniądze i w dzień porodu popękał jej brzuch i to bardzo...
Ja codziennie się smaruję dwa razy dziennie rano i wieczorem i w ciąży z Ami też się smarowałam specjalnymi kremami na rozstępy i niestety w dzień przed porodem nad pępkiem pojawił mi się jeden mały rozstęp
Ja codziennie się smaruję dwa razy dziennie rano i wieczorem i w ciąży z Ami też się smarowałam specjalnymi kremami na rozstępy i niestety w dzień przed porodem nad pępkiem pojawił mi się jeden mały rozstęp
Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
Lila, no ja zobazcze co ten holter pokaże, bo u mnie jakoś dziwnie z tym ciśnieniem. Rano 150/102 szok, potem spadło i było na granicy 140/90 a teraz 106/55. Nie wiem czy jak jest nadciśnienie to są takie wahania? Jak to u Ciebie wyglądało?
Fazerkamm, dziękuję za dopisanie do listy :-)
Julka89, ja bałam siętej rozmowy w pracy ale nie było źle. Od świąt jestem już na L4
Jolcia, mnie też dziś mdlilo rano i oczywiście obejmowałam kibelek po umyciu zębów. A już myślałam, że się skończyło. Dobrze, że Tobie trochę przechodzi. Jeśli chodzi o rozstępy mi się porobiły mega na biodrach w okolicach 9 miesiąca w pierwszej ciąży, smarowałam się i nic to nie dało.
Kitty89, ja nie miałam nigdy problemów z ciśnieniem ale coś mnie tknęło dwa dni temu, żeby mierzyć ze względu na bóle głowy i jednak wyszło, że coś jest na rzeczy. Zobaczymy co ten Holter wykaże.
Agnesdem, gołąbki!!! Mniam, u mnie dziś krupnik teściowa ugotowała, bo przyjechała na parę dni a potem zjemy pizzę z...Biedronki :-)
A teraz własnie najadłam się kapusty kiszonej :-)
MalinowaMarta, Margeritta, Dariazgr, Venicee, Biapl, Kamcia2810, Julita1212, MamaWiki, AniaFania, Malinka, Ruda, Mendoza, Jilcia, IwonaiMaja, Gwiazda 237, Dornia, Hope, Sarka, Ewel, Justa, Olciak, PannaMigotka, BęlkitnaOrchidea, i Reszta nie wymienionych Mamuś...pozdrawiam Was Kochane!
Fazerkamm, dziękuję za dopisanie do listy :-)
Julka89, ja bałam siętej rozmowy w pracy ale nie było źle. Od świąt jestem już na L4
Jolcia, mnie też dziś mdlilo rano i oczywiście obejmowałam kibelek po umyciu zębów. A już myślałam, że się skończyło. Dobrze, że Tobie trochę przechodzi. Jeśli chodzi o rozstępy mi się porobiły mega na biodrach w okolicach 9 miesiąca w pierwszej ciąży, smarowałam się i nic to nie dało.
Kitty89, ja nie miałam nigdy problemów z ciśnieniem ale coś mnie tknęło dwa dni temu, żeby mierzyć ze względu na bóle głowy i jednak wyszło, że coś jest na rzeczy. Zobaczymy co ten Holter wykaże.
Agnesdem, gołąbki!!! Mniam, u mnie dziś krupnik teściowa ugotowała, bo przyjechała na parę dni a potem zjemy pizzę z...Biedronki :-)
A teraz własnie najadłam się kapusty kiszonej :-)
MalinowaMarta, Margeritta, Dariazgr, Venicee, Biapl, Kamcia2810, Julita1212, MamaWiki, AniaFania, Malinka, Ruda, Mendoza, Jilcia, IwonaiMaja, Gwiazda 237, Dornia, Hope, Sarka, Ewel, Justa, Olciak, PannaMigotka, BęlkitnaOrchidea, i Reszta nie wymienionych Mamuś...pozdrawiam Was Kochane!
malinka1984
Margerrita, nie mów, że w CZD Was tak załatwili... My stali pacjenci tam, ogólnie cenię tamtejszych lekarzy, dużo nam pomogli.
Mi 3 rozstępy wyszły na dupsku pod sam koniec i po porodzie. Przyznaje, że tam najmniej się smarowalam. Brzuch i piersi ok
Dwa lata temu o godz. 18 zostałam mamą ale zleciało...
Mi 3 rozstępy wyszły na dupsku pod sam koniec i po porodzie. Przyznaje, że tam najmniej się smarowalam. Brzuch i piersi ok
Dwa lata temu o godz. 18 zostałam mamą ale zleciało...
mamawiki32
Doris nie podoba mi się Twoje ciśnienie, ciekawa jestem co ten holter wykaże. Wylądowałam na patologii z takim ciśnieniem. Tylko ja do tego jeszcze miałam obrzęki. Trzymam kciuki za niskie pomiary.
reklama
Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
Mamawiki, a w którym tygodniu ciąży> Bo przeczytałam, że to nadciśnienie indukowane ciążą pojawia się dopiero po 20 tyg ciązy a ja dopiero zaczęłam 15 tydzień. Zobaczymy, o 19 mam Holtera zakładanego a teraz mam ciśnienie mierzone przed chwilą 126/78 a godzinę temu niższe