reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

reklama
witajcie.mam taki straszny suchy kaszel. podskovzylan do apteki i babeczka zaproponowała stodal jako całkowicie bezpieczny wiec mam nadzieje ze pomoże ;) no i mam inhalacje z soli fizjologicznej. niech to przeziębienie da mi spokój w końcu

Mamawiki, No właśnie chyba raczej nie, w zasadzie ciśnienie mierzyłam sporadycznie jak była taka potrzeba
Julka, dobrze wiedzieć bo mnie też meczy suchy kaszel

niepokojace to cisnienie, oby sie uspokoilo!:tak:

ja po wizycie u gina i wszystko dobrze, pieknie :-D nastepna wizyta w ... lutym, dlugo poczekam :zawstydzona/y: dzis swietujemy urodziny tatusia mini serniczkami, a na obiad byl rosolek i poprawilismy spagetti :laugh2: golabki uwielbiam, ale nigdy sama ich nie robilam, wiec nie umiem, moze czas sie nauczyc :rolleyes2:

Doris ja sobie myślę że moje biedne dziecko non stop jw gwałtownie ruszam przez ten kaszel i oczywiście się tym stresuje.

Czytam o tych gołąbkami i tez nie moge przestać o nich myślec :p tylko ja nigdy sama nie robiłam a mamy cZy babci nie mam niedaleko zeby mnie wspomogły :(

reklama
Do góry