Mendoza813
Fanka BB :)
Cześć kochane Znowu dwa dni nie zaglądałam i ledwo nadrobiłam Ja też dzisiaj jadłam gołąbki!! Pyyycha!! Tyle, że sama nigdy nie robiłam i to były słoikowe od teściowej. I na naleśniki z serem też mi narobiłyście ochoty, ale mój synek ma alergię na mleko a mój małż na dania bezmięsne, więc raczej nie zrobię
My teraz w weekend w podróży i niestety było fatalnie. W aucie odezwała mi się choroba lokomocyjna z dzieciństwa poprawiona nudnościami ciążowymi, a na promie myślałam, że umrę - a naprawdę prawie wcale nie bujało Mój M stwierdził, że to ostatni raz jak przyjechaliśmy razem A do tego mały ma kaszelek. Specjalnie przed wyjazdem poszliśmy do pediatry na przegląd na wszelki wypadek i było ok, a tu dwa dni później już maskara. Jak nie pomoże to, co mamy w apteczce, to trzeba będzie szukać lekarza na miejscu. A wszyscy tu strasznie narzekają na poziom leczenia w porównaniu do Pl. Przepraszam, że znowu tylko o sobie, ale jak długo nie zaglądam, to potem nie pamiętam co komu napisać.
Jolcia, bransoletka genialna! Nie pomyślałabym, że to można samemu zrobić.
Biapl, Twój synek ma na imię Kian? To polskie imię? Oryginalnie Lubię tak!
Doris, współczuję problemów z ciśnieniem. Masakra ;(
Margeritta, jakie przeżycia za Tobą Teraz już może być tylko lepiej...&&&&
Reszta, pozdrawiam cieplutko
My teraz w weekend w podróży i niestety było fatalnie. W aucie odezwała mi się choroba lokomocyjna z dzieciństwa poprawiona nudnościami ciążowymi, a na promie myślałam, że umrę - a naprawdę prawie wcale nie bujało Mój M stwierdził, że to ostatni raz jak przyjechaliśmy razem A do tego mały ma kaszelek. Specjalnie przed wyjazdem poszliśmy do pediatry na przegląd na wszelki wypadek i było ok, a tu dwa dni później już maskara. Jak nie pomoże to, co mamy w apteczce, to trzeba będzie szukać lekarza na miejscu. A wszyscy tu strasznie narzekają na poziom leczenia w porównaniu do Pl. Przepraszam, że znowu tylko o sobie, ale jak długo nie zaglądam, to potem nie pamiętam co komu napisać.
Jolcia, bransoletka genialna! Nie pomyślałabym, że to można samemu zrobić.
Biapl, Twój synek ma na imię Kian? To polskie imię? Oryginalnie Lubię tak!
Doris, współczuję problemów z ciśnieniem. Masakra ;(
Margeritta, jakie przeżycia za Tobą Teraz już może być tylko lepiej...&&&&
Reszta, pozdrawiam cieplutko