Kaskaw
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzięki za informację, trochę spokojniejsza jestemCześć!
PannoMigotko - trzymam kciuki by było ok!!!
BasiaJulia, moja też nie chwyta jakoś specjalnie zabawek, jak coś już złapie to chwilę trzyma. Pytałam położnej, która przyszła akurat do koleżanki. Jeszcze nie musi, a Twoja młodsza więc tym bardziej Popytam jutro na szczepieniu. Życzę by chrzciny były udane. Do noska mam na razie tylko wodę morską. Co do kredytu - nie mam pojęcia.
Cholera a ja cały czas daje. Myślałam że to chodzi o witaminę k
Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom
Hej dziewczyny Moge do was dolaczyc? też jestem lipowa mamą. Synek urodził się 24.07 z waga 3900 a obecnie waży ok 6200, oj moje plecy czują to
I mam do was pytanie. Otóż filip od jakiegoś czasu robi tzw mostek, czyli unosi do góry pupe jak lezy na plecach i do tego krzywo, czyli bardziej odpycha się z lewej strony. Wasze dzieciaczki też wykonują takie akrobacje?
Jasne Link do: Przedmioty użytkownika NorbertZ2008 - Allegro.pl. Naprawdę świetnie wyglądają na żywo!BasiaJulia my też 13 listopada, ale jeszcze u księdza nie byłam bo czekam na papiery od chrzstnego.
Muszę zacząć szukać kreacji dla siebie i małej. Też będę zamawiać pierniczki.
Można wiedzieć skąd zamówiłas??
My właśnie po dłuższej drzemce..
Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom
Hej dziewczyny Moge do was dolaczyc? też jestem lipowa mamą. Synek urodził się 24.07 z waga 3900 a obecnie waży ok 6200, oj moje plecy czują to
I mam do was pytanie. Otóż filip od jakiegoś czasu robi tzw mostek, czyli unosi do góry pupe jak lezy na plecach i do tego krzywo, czyli bardziej odpycha się z lewej strony. Wasze dzieciaczki też wykonują takie akrobacje?
My chyba za chwilę zaczniemy... Ale jak mi wrzeszczy do ucha, to myślę, że nie jestem samaWitaj na forum.
Usypiam... ze stoperami w uszach by mnie szlag nie trafił