reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

U nas dziś leje[emoji35]ta pogoda mnie dobija. Czy Was tez tak przeraża krótki dzień? Ciemności egipskie od 16 jak to przeżyć. Potrzebuje błękitnego nieba i słońca bo inaczej chyba zalicze jakąś depresję.
Pola wstała o 5[emoji21][emoji21][emoji21]teraz odsypia cwaniara a ja w garach. Jeszcze to przeziębienie smarkam, kaszle ogólnie zle sie czuję. Modle sie tylko zeby mała nie złapała niczego. Musze zarejestrować ja na szczepienie.

Ja Poli daje tak po malutkiej łyżeczce soczku z jabłka tak na spróbowanie. Chciałabym żeby jadła coś wiecej niz mleczko.

Pozdrawiam Was z deszczowego Dolnego Śląska mamuśki i dzieciaczki[emoji4]

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
U nas dziś leje
emoji35.png
ta pogoda mnie dobija. Czy Was tez tak przeraża krótki dzień? Ciemności egipskie od 16 jak to przeżyć. Potrzebuje błękitnego nieba i słońca bo inaczej chyba zalicze jakąś depresję.

U mnie za miesiąc zaczyna się noc polarna - przez dwa miesiące bez słońca będę :p A i przed i po będzie głównie ciemno. No i może zrzucę coś wagi jak zacznie śnieg padać i będę musiała odśnieżać 1-2 razy dziennie.

Iwona ja karmie piersią i też nie mam okresu jeszcze ale u mnie dopiero 3 miesiące będą 24. Mój gin mówił że mogę nawet do końca karmienia nie mieć okresu

A ja 6 tygodni po porodzie mimo karmienia piersią mialam plamienia, konsultowalam przez telefon z lekarką i mówiła, że to miesiączka. Tylko, że Ewa ma 14 tygodni już ponad miesiąc na mm i cisza. Muszę się wybrac do lekarza bo mi wizyta przepadla. Z mała ciężko jest gdziekolwiek wyjsc.

Powodzenia :) Oby akurat dziś zasnęła ładnie.
Mój mały spał i obudził się ze strasznym rykiem po pół godzinie..
Hej. Akurat się udało zasnąć przy cycku wczoraj :)

Z mała ciężko jest gdziekolwiek wyjsc.
Oj, tak, wyjście gdzieś trzeba u mnie planować dużo wcześniej i trafić akurat w czas po jej jedzeniu ;)

Kupiłam sukienkę dla małej na chrzest :) mam nadzieję, że nie będzie za ciasna za te 3,5 tyg.
b.jpg

Czy przy tym szczepieniu 3-4 mies. można też kupić jakąś szczepionkę ileś w 1?

Załączniki

• b.jpg
    b.jpg
    68,8 KB · Wyświetleń: 355
Witajcie[emoji5]️
Basia Julia ładna sukienusia,:-)
jejku jak ja uwielbiam te dziecięce ubranka, my mamy sukienkę i płaszczyk a pod to body z długim m rękawem i rajstopki mam nadzieję że będzie pogoda w miarę a w kościele ciepło, wezmę jeszcze koc w razie czego :-)

Mam chyba kryzys laktacyjny,mam wrażenie że mam puste piersi, chociaż jak mała przystawiam to ssie, czasem ładnie a czasem jest to męka żeby chwyciła ale staram się niepoddawac, lulam ja aż się uspokoi i znów próbuje i znów płacz i tak w kółko aż się "zassie " właśnie po takim cyrku jadła z30 minut i teraz spi[emoji5]️ w nocy o dziwo jest dobrze ale to chyba dlatego że odstępy między kamieniami są większe a ona rozespana.
Tak mnie kusi dać butelke i mieć spokój :-/ obym miała wystarczająco cierpliwości.

Wczoraj byłyśmy na spacerku, słonko przeblyskiwalo, piękna u nas jesień,tak kolorowo. Ale zimno, jak wróciłam zrobiłam herbatkę z cytryna żeby się zagrzac i dałam małej trochę takiej ciepłej, oczywiście nie gorącej. Wypila z 20ml:-)

Napisane na Nexus 7 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry