madziolina_p
Fanka BB :)
No a moja po tej butelce wcale nie chciala wczoraj cyca
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
madziolina no własnie laktatorem, mam ręczny ten po Mai, wcześniej nie było problemu, a teraz jak ściągam to on tak się zasysa i ciągnie brodawkę, młody mi nie poranił brodawek tylko laktator.Julit laktatorem? Dziwne. Natluszczac, ja mam maltan, ale mozna tez linomagiem
A nie masz tam ustawienia sily ssania? Mi laktator wygoil piersi tylko teraz wlasnie Mloda nie ssie... Kurde bede ja przystawiac ale watpie ze sie uda, a najlepsze jest to ze jak ona je z butli to mleko mi leci znpiersi hehemadziolina no własnie laktatorem, mam ręczny ten po Mai, wcześniej nie było problemu, a teraz jak ściągam to on tak się zasysa i ciągnie brodawkę, młody mi nie poranił brodawek tylko laktator.
wiesz robiłam tak samo jak przy Mai, też smaruje tym maltanemHej
No Julita albo źle to robiłaś tym laktatorem tj źle sutke wciągałaś ....na początku tez sama o malo sobie krzywdy nie zrobiłam...Maltan mi bardzo wtedy pomógł.
Madziolina czyli bliżej wam już mm ...no dziecko cos musi jeść
Cioteczki my dzis kończymy 2 mce !!!!!!!!!!!!!aaaa kiedy to zleciało !???
wiesz ja mam ręczny wiec nie ma tak czegoś takiego jak ustawienia siły ssania.A nie masz tam ustawienia sily ssania? Mi laktator wygoil piersi tylko teraz wlasnie Mloda nie ssie... Kurde bede ja przystawiac ale watpie ze sie uda, a najlepsze jest to ze jak ona je z butli to mleko mi leci znpiersi hehe
Ja jej odciagam ale myslicie, ze odciagajac regularnie uda mi sienutrzymac laktacje?
Karmimy sie... Zasypiam na stojąco [emoji15]
A młody tez przysypia przy cycu chyba na nocne karmienie najlepiej bedzie sviagac
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
Hej
No Julita albo źle to robiłaś tym laktatorem tj źle sutke wciągałaś ....na początku tez sama o malo sobie krzywdy nie zrobiłam...Maltan mi bardzo wtedy pomógł.
Madziolina czyli bliżej wam już mm ...no dziecko cos musi jeść
Cioteczki my dzis kończymy 2 mce !!!!!!!!!!!!!aaaa kiedy to zleciało !???