reklama
nieufna
Fanka BB :)
My też po wizycie.Mała przybrała 1kg, więc hura Jak raz zjadła mm tak teraz nie chce w ogóle, mam wrażenie, że mam więcej pokarmu. Ważne, że nie głodna i wsio ok. Zaszczepiłam ja na żoltaczke i np moja tesciowa pediatra o nasza pediatra zalecaja te 5w1, nie zalecaja oddzielnie, bo w kazdej pojedynczej jest rtec no i tyle wkluc.....
Lila
Dzięki Kamejka i Panna Migotka, zadzwoniłam, zarejestrowałam, mam wejść wejściem od szczepień. Dzięki!
Fazerkam, ale jak to zrobić inaczej?? Mu mamy pod ten fotelik jakąś bazę i się na to nakłada fotelik, na taki klik. Wydawać by się mogło, że inaczej go nie można zamontować, a chciałabym...
Fazerkam, ale jak to zrobić inaczej?? Mu mamy pod ten fotelik jakąś bazę i się na to nakłada fotelik, na taki klik. Wydawać by się mogło, że inaczej go nie można zamontować, a chciałabym...
Julka89.89
Cudzie trwaj..
Lila to sie ciesz moj przez dzień jak przespi w sumie 5 godzin to sukces. Lezalby tylko na mnie najchetniej a takie gorąco ze on caly upocony i ja reż. Moze przez ten brzuszek tak kiepsko spi,mam we wtorek wizyte u neonatologa to dopytan o ten brzuszek, jak mi powie ze to normalne to oszaleje, bo nie spie w ogole.. u mnie meomatolog, pediatra i polozna tez 5'w 1 polecaja
Lizzy_
Dziewczyny, a jak Wasze maluszki znoszą upał? Mój tak jak ja ciężko. Wczoraj marudził cały dzień i nie spał. Jak wieczorem usnął to spał aż 6 godzin! Dziś rano to samo się zaczęło. Udało się go uspać w wózku pod oknem od zacienionej strony. Przed snem buźkę przemyłam mokrym wacikiem. Nie mam innych pomysłów jak radzić sobie z upałami...
BasiaJulia
U mnie wczoraj nie było spania prawie do 16.30, a później jak zjadła o 22.30 to się dopiero obudziła o 2.30. A dziś już lepiej, więcej śpi w ciągu dnia. Mam nadzieję, że jest zmęczona, a nie np. pomyliła sobie dzień z nocą.Dziewczyny, a jak Wasze maluszki znoszą upał? Mój tak jak ja ciężko. Wczoraj marudził cały dzień i nie spał. Jak wieczorem usnął to spał aż 6 godzin! Dziś rano to samo się zaczęło. Udało się go uspać w wózku pod oknem od zacienionej strony. Przed snem buźkę przemyłam mokrym wacikiem. Nie mam innych pomysłów jak radzić sobie z upałami...
Ale na szczęście upały się kończą, najbliższy tydzień temperatura (przynajmniej w Krakowie) ma być niedużo ponad 20 st. Zobaczymy jak/czy zadziała
julita1212
Szczęśliwa mamusia:) Cudownej dwójeczki :*
ufff
wreszcie wieczór i ciut chłodniej...
a czemu jesz tylko biszkopty?
wreszcie wieczór i ciut chłodniej...
u mnie po pierwszej ciąży @ pojawiła się 16miesięcy po porodzie ciekawe jak będzie teraz..u mnie już 6 tygodni po porodzie dwa lata temu to już pierwszy okres dostałam właśnie w ostatni dzień połogu ciekawa jestem kiedy teraz dostanę
o kurcze ja jak miałabym zrezygnować z nabuału to nie maiałabym co jeścDziewczyny doradźcie. Byłam wczoraj prywatnie u pediatry-gastrologa ponieważ mała ma straszne kolki i sie nie wypróżnia. Lekarz kazał mi zrezygnować z mleka i nabiału. Zakupiłam mleko (bo kawę lubię pić z mlekiem) bez laktozy zamiast tego jest enzym laktazy i pytanie. Czy mogę takie pić?? Jestem już 4 dzień na diecie i widzę poprawe lekką jeszcze kazał kupić nutramigen bo ja dokarmiam. Ale te kolki co ma to dziewczyny masakra :-( nie śpi mi dziecko wogóle
Lila u nas chyba 35 stopni dziś było, z młodym wyszłam na ogródek dopiero o 17 a wróciliśmy o 20.00Cześć!
Pogoda okropna, pada, siąpi, zimno, nie wiem czy 20 stopni jest. Zjadłam prawie całą paczkę biszkoptów, jedyny rarytas podczas karmienia piersią, a tak bardzo kaloryczny :/ Nie mogłam się opanować...
A moja Gwiazdka nie mogła usnąć w domu, a przecież w domu też spać w dzień musi. W sumie od 9 do po 12 nie spała, ale teraz śpi, ja już poprasowałam i mogę, popijając Inkę, zajrzeć do Was
Piękne te Wasze przyrosty wagi. Jak się nam uda to we wtorek pójdziemy do pediatry, bo wtedy przyjmuje dzieci zdrowe. Wy jak idziecie z Maluszkami to też z dziećmi zdrowymi czy normalnie się rejestrując?
a czemu jesz tylko biszkopty?
mój był dziś strasznie marudny, spał i budził sie co chwilkę, nerwowy jakiś przez co ulewał, i non stop chiał pić..Dziewczyny, a jak Wasze maluszki znoszą upał? Mój tak jak ja ciężko. Wczoraj marudził cały dzień i nie spał. Jak wieczorem usnął to spał aż 6 godzin! Dziś rano to samo się zaczęło. Udało się go uspać w wózku pod oknem od zacienionej strony. Przed snem buźkę przemyłam mokrym wacikiem. Nie mam innych pomysłów jak radzić sobie z upałami...
Julka89.89
Cudzie trwaj..
Kurde dziewczyny jestem zalamana, dzis maly w ogole nie spi, po jedzeniu boligo brzuszek, przeszukalam pol internetu.i wychodzi na to ze to wzdecia, bo ewidentne objawy. Kupilam mu bebiko Comfort, ale tez mu.krzywdy tym nie chce zrobic bo pisze na kolki i zaparcia a on normalnie kupki robi tylko problem jest zaraz po zjedzeniu. Dzis sie umeczylisny obydwoje bo dojze upaly daly w kosc to jeszcze ten brzuch jestem wymeczona, masowalisny teraz brzuszek po kapieli, pijemy herbatke koperkowa a,teraz maz karmi tym mleczkiem comfort, zobaczyny jaka noc bedzie
reklama
LuckyJuly2016
Witam wieczornie
Oj ciężki był ten dzien, młody nie mogl zasnąć przez cały dzien, zasypiał kilka razy ale na 15 minut góra 30 i ryk
Cały czas chciał cycka
Popołudniu juz ogarnęła mnie bezradność i złość [emoji29]
Teraz to mam jakiegoś dola
Ale cieszę sie ze pierwszy raz udało sie go na spokojnie wykąpać i teraz śpi, ale nakarmiłam mm...
Czuje sie jakas taka odseparowana od normalnego życia [emoji19]
Dobrze ze to nie jesień bo chyba wpadłabym w depresje... [emoji53]
Nie przewidziałam ze kp wiąże sie z rezygnacja z wielu rzeczy i nie jest tak łatwe jak mogłoby sie wydawać
Chyba dopada mnie kryzys
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
Oj ciężki był ten dzien, młody nie mogl zasnąć przez cały dzien, zasypiał kilka razy ale na 15 minut góra 30 i ryk
Cały czas chciał cycka
Popołudniu juz ogarnęła mnie bezradność i złość [emoji29]
Teraz to mam jakiegoś dola
Ale cieszę sie ze pierwszy raz udało sie go na spokojnie wykąpać i teraz śpi, ale nakarmiłam mm...
Czuje sie jakas taka odseparowana od normalnego życia [emoji19]
Dobrze ze to nie jesień bo chyba wpadłabym w depresje... [emoji53]
Nie przewidziałam ze kp wiąże sie z rezygnacja z wielu rzeczy i nie jest tak łatwe jak mogłoby sie wydawać
Chyba dopada mnie kryzys
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app