Lila a z baza jak jest to nie wiem ale na logike to nie można go ustawix bardziej lezaco, ja mam bez bazy i jak byl wydawaloby sie normalnie ustawiony to tez maly mial dziwnie glowke, a jak "pchnelam" go w dol i jest bardziej na lezaco to ma glowke jak w leżaczku
ale tez mam super wkladke dzieki ktorej dupka sie tak bardzo nie zapada i dziecko jest bardziej w pozycji lezacej niz siedzącej.
Lizzy u mnie klima w domu 24h włączona a od trzech dni nie wychodzimy w ogóle z domu bo nawet o 20 jest tak goraco ze maly mi potowek na twarzy dostal.. poczekamy az sie choc ciut ochlodzi.
Julka89.89 moj dzis przez caly dzien to kilka 10cio minutowek mial.. myslalam ze padne i tez caly dzien zeby byc blisko Niego.. dobrze ze jutro sobota to maz sie zajmie maluchami a ja dla rozrywki wysprzatam chalupe... eehhsss
Julita1212 ja tak samo, jakbym miala zrezygnowac z nabiału to nie mialabym co jesc.. juz duzo razy probowalam czym zastapic choc w polowie nabial bo jem go sporo ale po kilku dniach pomyslow brak i nabial znow na pierwszym planie.
Aga30+ a ja sobie chcialam stopy zrobić w koncu bo zajechane mam.. alez mam nieprzyziemne marzenia[emoji14]
Ewidentnie cos w powietrzu jest skoro tyle dzieciaków dzis niespokojnych... oby nocka i jutro bylo lepiej. Spijcie dobrze kochane :*
Napisane na GT-I8260 w aplikacji
Forum BabyBoom