reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2016

Fazerkamm trzymam kciuki zeby sprawnie poszło! [emoji106]

Agula współczuje masażu...

Co do zwierzaków nie wypowiem sie bo nie mam, rodzice maja yorka i tyle wiem ze on strasznie zazdrosny o dzieci

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

reklama
kurcze, coraz mniej tych lipcówek :p
u mnie czasem (chyba) jakiś skurcz sie pojawi przy wysiłku, czy dłuzszym spacerze, a tak to spokoj. Mała się cały czas rozciąga w brzuszku :)

Podobno jest tak, ze psa nie powinno byc w domu w momencie przyjścia noworodka ze szpitala. Tak jakby pies nie ma witać dziecka. Tylko jest na spacerku, przychodzi po chwili, już do dziecka. A tak, to jeśli łagodny to mówili, żeby tam nie ograniczać i wiadomo, że każdy swojego psa zna i wie co może a czego nie :)
Dokładnie, ja mam dwa pieski,troszkę większe... I już pytałam o rade bardziej doświadczonych to właśnie zgodnie mówią, że pies nie powinien być w domu i witać. Tylko żeby dziecko już było w domu i dopiero pieska przeprowadzić. Wtedy z góry akceptuje psiak nowego domownika. I ważne żeby nawet jakąś pieluszke wyprana w niemowlecym płynie do płukania czy proszku dawac psu od czasu do czasu do powachania(nim dzidzia się pojawi).

reklama
Dokładnie, ja mam dwa pieski,troszkę większe... I już pytałam o rade bardziej doświadczonych to właśnie zgodnie mówią, że pies nie powinien być w domu i witać. Tylko żeby dziecko już było w domu i dopiero pieska przeprowadzić. Wtedy z góry akceptuje psiak nowego domownika. I ważne żeby nawet jakąś pieluszke wyprana w niemowlecym płynie do płukania czy proszku dawac psu od czasu do czasu do powachania(nim dzidzia się pojawi).
pytanie co znaczy" bardziej doświadczonych"

Do góry