reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2016

Fazerka i Doris kciuki :) jutro sie obudze i pewnie kolejne w nocy urodza :p zjadlam pizze mojego meza (wszystkiego duzo i tlusto) i umieraaaam z przejedzenia, a synek jak na zlosc kopie w zoladek. Dzis duzo chpdzilqm i sprzatalam i tak mnie spojenie boli ze ledwo sie przekrecam wiec ciekawe jak to bede robic w nocy :) poki co miziam mojego.psiaka po brzuszku (lezy ze mna na lozku :) ) i trzyman kciuki za te co beda rodzic w nocy :)

reklama
Dziewczyny przepraszam, że tylko o sobie!

Byłam na wizycie rozwarcie 1,5cm i zrobila mi masaż szyjki! Nie będę nikogo straszyć, ale było okropnie powiem to tak. Dobrze, że byłam z mężem, bo nie dojechałabym do domu :( zaczęły się skurcze częste. Jestem już w domu i wyję z bólu dosłownie. Nie mam jeszcze regularnych. Nie wyobrażam sobie porodu....

Padam na cyce, ale pozytyw jest, że z małą wszystko ok i waży 2880g :)
Współczuję masażu. Ja przy samym mierzeniu rozwarcia uciekam z fotela. Ciekawe co z tego wyniknie.
Sylwia o 16 miała cesarkę. Mała zdrowa wazy 4700 i ma 57 cm
Super. Na ten wzrost to i tak pulpecik.
Ja tak na szybko.. bole zaczęła się dopiero ok 17.. na ta chwile mam ok 5cm rozwarcia, znieczulenie oczywiście. Czekamy na pelne rozwarcie :)

Napisane na GT-I8260 w aplikacji Forum BabyBoom
Fazeekamm trzymaj się. JUż niedaleko. Zazdroszczę znieczulenia.
Fazer powodzenia, trzymam kciuki.

A ja juz dostałam koszule do CC, wszystkie zgody podpisałam, rano idę chyba druga wiec pewnie ok 9
Proszę o kciuki

Wysłane z mojego D5103 przy użyciu Tapatalka
Będzie dobrze.

Zazdroszczę dziewczynom już po. Też chciałabym już mieć małą przy sobie a poród za sobą.

Dobrej nocy

Fazerka i Doris kciuki :) jutro sie obudze i pewnie kolejne w nocy urodza :p zjadlam pizze mojego meza (wszystkiego duzo i tlusto) i umieraaaam z przejedzenia, a synek jak na zlosc kopie w zoladek. Dzis duzo chpdzilqm i sprzatalam i tak mnie spojenie boli ze ledwo sie przekrecam wiec ciekawe jak to bede robic w nocy :) poki co miziam mojego.psiaka po brzuszku (lezy ze mna na lozku :) ) i trzyman kciuki za te co beda rodzic w nocy :)
moje mają po 45 kg , za duży tłum na łózko :D ale jak były młodsze to właziły

Gratulacje dla Sylwi. Jak duża dzidzia!! Chyba największa do tej pory..
Fazerkamm, oby szybko poszło. Doris, kciuki na jutro &&&

Mój m miał po poprzednim cc 2 tygodnie zwolnienia na mnie. Na obchodzie chyba dzień przed wyjściem o to zapytałam, to lekarz zaznaczył sobie w karcie, że będzie potrzebne i jak potem m odbierał mój wypis że szpitala (w poniedziałek bo wychodziliśmy w niedzielę) to mu od ręki l4 wypisali...

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny kciuki!!!! Ale Wam zazdroszcze ze to juz:)

A tak z innej beczki w temacie karuzelek nad lozko, zreflektowalam sie ze jeszcze nie mam, gdzies czytalam ze powinno sie wieszac dopiero po trzecim miesiacu zycia, jak to jest z Waszego doswiadczenia i wiedzy?

Matko zaraz szlak mnie trafi... spać mi się chce jak cholera... cały dzień czekałam kiedy w końcu się położę a teraz co?? Nic.... mam jakiegoś nerwa, gorąco mi i mimo, że mam okno otwarte i jest podobno przyjemnie chłodno na dworze ja się rozpływam:/:/ i nie mogè zasnać:/

reklama
Lizzy tez wolalam porod sn, aledla dobra dzieckpla zdecydowalam sie na cc. Chociaz jak mnie wezmie do terminu cc to watpie zeby mi zrobili cc..pepowina wokol szyi teoretycznie nie jest wskazaniem do cc
Okazalo sie ze Mati był owiniety na raz pepowina ale cale szczęście dalismy rade.
Fazerkam, a w tej kroplówce to oxy?? Fajnie, że piszesz z nami :)
Mendoza, tak, ja chyba mam nerwicę. Nie jest stwierdzona, ale uczucie guli w gardle przed ciążą miałam często. Przechlapane :/
Kamejka, jak się załatwia to zwolnienie lekarskie dla męża po cc?? Od jakiego lekarza? Najlepsze te siateczkowe, zwłaszcza w taki upał, a one mają delikatną gumeczkę i nie będą uciskały rany.
Witaj Domisia!!!
Nieufna, bo się rozkręca. Mnie przy badaniu z Nikośkiem też krew się pojawiła i śluz i już się poród rozkręcał więc mnie już nie wypuścili, bo musieli mi robić szybko cc.
Tak tak oxy bylo

Czy ja dobrze licze ze dzis, znaczy sie 29.06 urodzily sie 4 dzieciaczki? :D

Kobitki jak tylko macie okazje to bierzcie znieczulenie!!!! Calkiem inny porod, nie cierpi sie tak, a dane znieczulenie w odpowiednim momencie przyspiesza rozwierania. ;)
Lekarz mnie naprawil po poprzednim porodzie i szyciu (przeraził sie kto mnie tak zszyl) a szyl mnie po pierwszym porodzie podobno bardzo dobry lekarz ktory tez wyklada na uniwersytecie...
Kurka zaczyna mnie bolec krocze :( tabletke przeciwbolowa juz wzielam..

Do góry