reklama
nieufna
Fanka BB :)
Dziewczyny przepraszam, że tylko o sobie!
Byłam na wizycie rozwarcie 1,5cm i zrobila mi masaż szyjki! Nie będę nikogo straszyć, ale było okropnie powiem to tak. Dobrze, że byłam z mężem, bo nie dojechałabym do domu zaczęły się skurcze częste. Jestem już w domu i wyję z bólu dosłownie. Nie mam jeszcze regularnych. Nie wyobrażam sobie porodu....
Padam na cyce, ale pozytyw jest, że z małą wszystko ok i waży 2880g
Już masaż??
A nie plamisz krwią?
Julka89.89
Cudzie trwaj..
Wlasnie, czemu masaz przeciez jeszcze teoretycznie jest czas..?
Flammie
Fanka BB :)
Masaż szyjki.. taka zdradliwa nazwa, bo kojarzy się z czymś relaksacyjnym... Współczuję
Dziś mi stopa spuchła, tylko jedna, lewa. Wyglądam dość komicznie, bo druga jest normalna W nawiązaniu do tego co mąz rano powiedział, to mu pokazałam tę stopę mówiąć, że jeszcze się mutuję... Jejku, już taka głupawka nas bierze od tej ciąży
Dziś mi stopa spuchła, tylko jedna, lewa. Wyglądam dość komicznie, bo druga jest normalna W nawiązaniu do tego co mąz rano powiedział, to mu pokazałam tę stopę mówiąć, że jeszcze się mutuję... Jejku, już taka głupawka nas bierze od tej ciąży
Odnośnie psów, a temat mi bardzo bliski, uważam że każdy powinien na tyle pozwolić psu na ile uważa za stosownie, to my ustalamy zasady w stadzie, nie nadawajmy psu ludzkich uczuć, pies to pies. I mówię to ja co śpię z psem jak tylko mam okazję, bo do sypialni mój pies nie ma wstępu .
Miałam masaż, bo moja gin martwi się tą małą ilością wód i chciałaby żebym już rodziła, bo z małą jest ok i nie widzi przeciwskazań. Kazała jechać do szpitala jak skurcze się nasilą, bo szybciej nie ma sensu. Uważa, że jak pojadę szybciej to podadzą oxy i będę po ścianach chodzić dziewczyny co to był za ból!!!! Trwało to może z 20sekund.
Jutro jak dotrwam mam ktg w szpitalu o 10:30.
Na pocieszenie powiem Wam, że żyję i leżę w domuuuu mam relaks.
Moja mała jest drobna. Główka 32cm, brzuszek podobnie i waga 2811g. Piszę Wam pozytywy z tej wizyty
Tarzana już mi się odechciało
Jutro jak dotrwam mam ktg w szpitalu o 10:30.
Na pocieszenie powiem Wam, że żyję i leżę w domuuuu mam relaks.
Moja mała jest drobna. Główka 32cm, brzuszek podobnie i waga 2811g. Piszę Wam pozytywy z tej wizyty
Tarzana już mi się odechciało
Julka89.89
Cudzie trwaj..
Taq zalezy tez jakie ktos ma relacje z pieskiem teraz nagle jak pojawi sie dziecko to napewno nie powinien ich zmieniac.
Taq zalezy tez jakie ktos ma relacje z pieskiem teraz nagle jak pojawi sie dziecko to napewno nie powinien ich zmieniac.
Ale zasady jakieś trzeba narzucić, sytuacja tego wymaga, coś się zmienia i psu trzeba pokazać jak ma się zachowywać w stosunku do nowego członka stada.
Julka89.89
Cudzie trwaj..
No to oczywiste ze nie wolno pozwalac psu na wszystko co zechce i w stosunku do dziecka jak i do doroslych. Musi wiedziec kto rzadzi, bo pomimo ze ja uwielbiam swojego psiaka ( z reszta wszystkie uwielbialan, odkad sie urodzilam to psy byly wokol mnie) to jednak tylko pies. Nikogo do pobłażliwości nie namawiam bo sama tego nigdy nie robie
Dostalam dzis od siostry bujak, ciesze sie bo mirlismy w planach kupic maz wlasnie go pierze, niestety nie da sie go ustawic do pozycji lezacej, ale jest sliczny
Dostalam dzis od siostry bujak, ciesze sie bo mirlismy w planach kupic maz wlasnie go pierze, niestety nie da sie go ustawic do pozycji lezacej, ale jest sliczny
reklama