reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2016

Agula2016 współczuję masażu, naszczescie nie doświadczyłam tego, a dlaczego miałaś ten masaż? musisz już rodzić?

reklama
Dziewczyny przepraszam, że tylko o sobie!

Byłam na wizycie rozwarcie 1,5cm i zrobila mi masaż szyjki! Nie będę nikogo straszyć, ale było okropnie powiem to tak. Dobrze, że byłam z mężem, bo nie dojechałabym do domu :( zaczęły się skurcze częste. Jestem już w domu i wyję z bólu dosłownie. Nie mam jeszcze regularnych. Nie wyobrażam sobie porodu....

Padam na cyce, ale pozytyw jest, że z małą wszystko ok i waży 2880g :)

Już masaż??
A nie plamisz krwią?

Masaż szyjki.. taka zdradliwa nazwa, bo kojarzy się z czymś relaksacyjnym... Współczuję :(

Dziś mi stopa spuchła, tylko jedna, lewa. Wyglądam dość komicznie, bo druga jest normalna :) W nawiązaniu do tego co mąz rano powiedział, to mu pokazałam tę stopę mówiąć, że jeszcze się mutuję... Jejku, już taka głupawka nas bierze od tej ciąży :p

Odnośnie psów, a temat mi bardzo bliski, uważam że każdy powinien na tyle pozwolić psu na ile uważa za stosownie, to my ustalamy zasady w stadzie, nie nadawajmy psu ludzkich uczuć, pies to pies. I mówię to ja co śpię z psem jak tylko mam okazję, bo do sypialni mój pies nie ma wstępu .

Miałam masaż, bo moja gin martwi się tą małą ilością wód :( i chciałaby żebym już rodziła, bo z małą jest ok i nie widzi przeciwskazań. Kazała jechać do szpitala jak skurcze się nasilą, bo szybciej nie ma sensu. Uważa, że jak pojadę szybciej to podadzą oxy i będę po ścianach chodzić :( dziewczyny co to był za ból!!!! Trwało to może z 20sekund.
Jutro jak dotrwam mam ktg w szpitalu o 10:30.

Na pocieszenie powiem Wam, że żyję i leżę w domuuuu :D mam relaks.
Moja mała jest drobna. Główka 32cm, brzuszek podobnie i waga 2811g. Piszę Wam pozytywy z tej wizyty :D
Tarzana już mi się odechciało :D

No to oczywiste ze nie wolno pozwalac psu na wszystko co zechce i w stosunku do dziecka jak i do doroslych. Musi wiedziec kto rzadzi, bo pomimo ze ja uwielbiam swojego psiaka ( z reszta wszystkie uwielbialan, odkad sie urodzilam to psy byly wokol mnie) to jednak tylko pies. Nikogo do pobłażliwości nie namawiam bo sama tego nigdy nie robie :)
Dostalam dzis od siostry bujak, ciesze sie bo mirlismy w planach kupic :) maz wlasnie go pierze, niestety nie da sie go ustawic do pozycji lezacej, ale jest sliczny :)

reklama
Do góry