reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2016

reklama
Dzień Dobry
Ja juz nie śpię od 4, to i tak cud ze do 4 spałam. O 5 ma już przyjść położna ze swoimi atrakcjami typu lewatywa, wenflony itd. Na Cc idę z planu na dziś trzecia wiec nie prędzej niż o 9 ale tu się zmienia jak w kalejdoskopie wszystko. Juz nie mogę się doczekać. Chciałabym już być po i zobaczyć Olisia.
Proszę dziś o modlitwy i kciuki są nas, bo są nam bardzo potrzebne!!! Buziaki [emoji8] dla Was Dziewczyny

Wysłane z mojego D5103 przy użyciu Tapatalka

Doris trzymam kciuki [emoji1364] bedzie dobrze, niedługo bedziesz miała synka przy sobie [emoji173]️

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Dla mnie noc straszna.
W ogóle nie mogłam spac od 2;00, tak się umęczyłam, że szok. Głodna jestem, słabo mi a muszę na krew jechać :( JUtro ostatnia wizyta

Fazerkam, u mnie nie ma znieczulenia :(:(((((

Doris, kciuki.

Ja chyba dziś nie popiszę, bo mam doła.

Miłego dnia.

reklama
Dzień Dobry
Ja juz nie śpię od 4, to i tak cud ze do 4 spałam. O 5 ma już przyjść położna ze swoimi atrakcjami typu lewatywa, wenflony itd. Na Cc idę z planu na dziś trzecia wiec nie prędzej niż o 9 ale tu się zmienia jak w kalejdoskopie wszystko. Juz nie mogę się doczekać. Chciałabym już być po i zobaczyć Olisia.
Proszę dziś o modlitwy i kciuki są nas, bo są nam bardzo potrzebne!!! Buziaki [emoji8] dla Was Dziewczyny

Wysłane z mojego D5103 przy użyciu Tapatalka
Lewatywa gajna sprawa;). Doris zaraz będziesz miała to za sobą. Powodzenia
Doris kciuki :* i za nas trzymajcie żebyśmy w końcu do domu poszli :*

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
Kciuki zaciskam
Dla mnie noc straszna.
W ogóle nie mogłam spac od 2;00, tak się umęczyłam, że szok. Głodna jestem, słabo mi a muszę na krew jechać :( JUtro ostatnia wizyta

Fazerkam, u mnie nie ma znieczulenia :(:(((((

Doris, kciuki.

Ja chyba dziś nie popiszę, bo mam doła.

Miłego dnia.
Jak masz doła to tym bardziej pisz. Ostatni miesiąc najfajniejszy jest, tralalala;)
Doris kciuki :*...co do znieczulenia fajna sprawa,ale jak sie zdąży;)...bo przy 5 cm rozwarcia juz nie zrobią,bo za późno:,(...ale Fazerkam ma racje,ze znieczuleniem poród bajeczny,a bez lepiej nie mowić,doświadczyłam na własnej skórze;)
Boli ale da się przeżyć. W niektórych szpitalach dalej nie ma więc trzeba iść z nastawieniem że się da, jak np ja:cool2:. Ale jak można to trzeba brać.

Cześć dziewczyny
Ale wczoraj był wysyp.

Kto dziś chce dzień dzielić z Doris?

Ja idę dziś na wizytę bo mi gin z jutra przełożył to zobaczę co u Majki słychać:D

Miłego dnia

Do góry