Witam się i ja
Ooo koniec remontu i przeprowadzka Super! Pewnie już ulga że nareszcie koniec, co?
To dopiero mąż Cię musiał uświadomić? Hihi
Myślę, że to poczujesz jak dzidzi się urodzi i je przytulisz do serducha
Bidulek biedny jejku, nie da rady go chociaż do przedsionka jakiegoś wpuścić? Szkoda go
Julka89.89 kiedy masz obronę?
Dziewczyny a ten stopień rozwinięcia łożyska to jak sprawdzają? Przy standardowym USG? Bo mi nigdy nic nie mówili.
Ej a co jak już lipiec minie i wszystkie porodzimy dzieciaczki? To gdzie my będziemy pisały???
Wytłumaczcie mi please o co chodzi z tymi kocykami Minky. To jest moda jakaś czy o co chodzi, że taki szał na to jest? Te kuleczki wystające to tylko element dekoracyjny czy jakiś hmm nie wiem, stymulujący dla noworodka?
I to Minky to jakaś firma czy tak się mówi na rodzaj kocyka z tymi kuleczkami?
Ja sama nie wiem kiedy pakować torbę, chciałabym na początku lipca jak już będę w nowym mieszkaniu. A właśnie...muszę się pochwalić, że dzisiaj lub jutro skończymy remont, zostaje nam tylko czekać na meble od stolarza do kuchni i się przenosimy!!!!! tak się cieszę...
Ooo koniec remontu i przeprowadzka Super! Pewnie już ulga że nareszcie koniec, co?
Też mam lekkie obawy przed porodem, jakoś jak o Waszych zaczęłam czytać to mnie dopadły... Ale mąż mnie uświadomił, że już nie ma odwrotu...
To dopiero mąż Cię musiał uświadomić? Hihi
a ja myślałam,że tylko ja tak mam brzuch wielki, na wózek patrzę codziennie (łóżeczko rozkładam w ten weekend by wietrzało) a mimo wszystko jakąś taką nierealność czuję. Dziewczyny mam już odchowane i same się ogarniają praktycznie a tu będzie znowu dzieciątko.. Wiecie,że jeszcze nei mogę tego sobie wyobrazić? Tak jakby to dotyczyło jakiejś mojej koleżanki a nie mnie.. tak jakbym stała koło siebie i tylko się oglądała z boku..
Myślę, że to poczujesz jak dzidzi się urodzi i je przytulisz do serducha
to ja pisałam.. drugi dzień tego słucham, mój biedny pies chciał dziś zjeść drzwi by do domu wejść..
Bidulek biedny jejku, nie da rady go chociaż do przedsionka jakiegoś wpuścić? Szkoda go
Julka89.89 kiedy masz obronę?
Dziewczyny a ten stopień rozwinięcia łożyska to jak sprawdzają? Przy standardowym USG? Bo mi nigdy nic nie mówili.
Ej a co jak już lipiec minie i wszystkie porodzimy dzieciaczki? To gdzie my będziemy pisały???
Wytłumaczcie mi please o co chodzi z tymi kocykami Minky. To jest moda jakaś czy o co chodzi, że taki szał na to jest? Te kuleczki wystające to tylko element dekoracyjny czy jakiś hmm nie wiem, stymulujący dla noworodka?
I to Minky to jakaś firma czy tak się mówi na rodzaj kocyka z tymi kuleczkami?