reklama
MalinowaMarta
Fanka BB :)
Asiek i Kasiulka witajcie [emoji8] coraz nas więcej - super [emoji108] ja raczej będę miała odwrotny problem niż Wy dziewczyny - moje ciśnienie raczej zazwyczaj jest zbyt niskie... Miłego dnia
justa13323
Zaciekawiona BB
Witam Wszystkie przyszłe mamusie
miło mi bedzie dołączyć do Was :*
własnie wczoraj ujżałam z męzem 2 kreseczki na tescie i jestesmy bardzo szczesliwi, jednak jest duzy strach bo 4 miesiace temu poroniłam w 7 tygodniu ciąży, ale tym razem wierzymy ze bedzie dobrze.
Pozdrawiam ! :-)
własnie wczoraj ujżałam z męzem 2 kreseczki na tescie i jestesmy bardzo szczesliwi, jednak jest duzy strach bo 4 miesiace temu poroniłam w 7 tygodniu ciąży, ale tym razem wierzymy ze bedzie dobrze.
Kkasiulka
Wrześniowe mamy'08
Witam Wszystkie przyszłe mamusie
Ja tez testowałam wczoraj :-)
A termin wychodzi mi na 14.07 :-):-)
Asiek i Kasiulka witajcie [emoji8] coraz nas więcej - super [emoji108] ja raczej będę miała odwrotny problem niż Wy dziewczyny - moje ciśnienie raczej zazwyczaj jest zbyt niskie... Miłego dnia
:-) Ja w 2 ciaży miałam za wysokie ciśnienie, nawet leki brałam. Choc tak na codzień nie mam z tym kłopotów....
Witam przyszłe lipcowe mamy
Ja ostatnią @ miałam 25.09, z @ termin na 01.07. Dziś też byłam na pierwszej wizycie u gin. Pęcherzyk ma 5mm, termin z usg 02.07.
Dostałam całą rozpiskę badan do zrobienia...toxo Ig, TSH, cukier. dodatkowo do kolejnej wizyty mam sobie mierzyć ciśnienie ponieważ w pierwszej ciąży pod koniec było dość wysokie. Kolejna wizyta 25.11 .
Jestem happy
To kolejna wizytę masz w moje imieniny :-) Pamiętam w poprzednich ciążach dosłownie odliczałam dni do wizyt
Oczywiście nie przyjmuje innego scenariusza jak tylko szczęśliwe rozwiązanie w terminie (jestem optymistką ;-) ) a jeśli tak będzie, to moje bobo będzie miało fajne towarzystwo. Moja młodsza sis jest w ciąży, w 14 tygodniu, to jej pierwsze dziecko i w bliskiej rodzinie mojego M. dziewczyna też jest w ciąży, ma rodzić na koniec lutego. Oj...będzie sie działo....
reklama