reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

Ja przez ciśnienie miałam wywoływały poród w 39 tygodniu. Pomimo tabletek zamiast spadać - rosło. Ehh strach się bać :)

reklama
Asiek i Kasiulka witajcie [emoji8] coraz nas więcej - super [emoji108] ja raczej będę miała odwrotny problem niż Wy dziewczyny - moje ciśnienie raczej zazwyczaj jest zbyt niskie... Miłego dnia

Witam Wszystkie przyszłe mamusie:)
miło mi bedzie dołączyć do Was :*
własnie wczoraj ujżałam z męzem 2 kreseczki na tescie i jestesmy bardzo szczesliwi, jednak jest duzy strach bo 4 miesiace temu poroniłam w 7 tygodniu ciąży, ale tym razem wierzymy ze bedzie dobrze.
Pozdrawiam ! :-)

Hej, mam już wyniki bety, mam 93. Czyli to chyba trochę młodsza ciąża niż 5 tygodni które wychodzi mi z miesiączki. Do gina pójdę pewnie za 3-4 tygodnie aby już serce biło. No więc czas kupić jakieś witaminy :)

Witam Wszystkie przyszłe mamusie:)
miło mi bedzie dołączyć do Was :*
własnie wczoraj ujżałam z męzem 2 kreseczki na tescie i jestesmy bardzo szczesliwi, jednak jest duzy strach bo 4 miesiace temu poroniłam w 7 tygodniu ciąży, ale tym razem wierzymy ze bedzie dobrze.
Pozdrawiam ! :-)

Ja tez testowałam wczoraj :-)

A termin wychodzi mi na 14.07 :-):-)

Asiek i Kasiulka witajcie [emoji8] coraz nas więcej - super [emoji108] ja raczej będę miała odwrotny problem niż Wy dziewczyny - moje ciśnienie raczej zazwyczaj jest zbyt niskie... Miłego dnia

:-) Ja w 2 ciaży miałam za wysokie ciśnienie, nawet leki brałam. Choc tak na codzień nie mam z tym kłopotów....

Witam przyszłe lipcowe mamy
Ja ostatnią @ miałam 25.09, z @ termin na 01.07. Dziś też byłam na pierwszej wizycie u gin. Pęcherzyk ma 5mm, termin z usg 02.07.
Dostałam całą rozpiskę badan do zrobienia...toxo Ig, TSH, cukier. dodatkowo do kolejnej wizyty mam sobie mierzyć ciśnienie ponieważ w pierwszej ciąży pod koniec było dość wysokie. Kolejna wizyta 25.11 :).
Jestem happy :)

To kolejna wizytę masz w moje imieniny :-) Pamiętam w poprzednich ciążach dosłownie odliczałam dni do wizyt :-D

Oczywiście nie przyjmuje innego scenariusza jak tylko szczęśliwe rozwiązanie w terminie (jestem optymistką ;-):tak: ) a jeśli tak będzie, to moje bobo będzie miało fajne towarzystwo. Moja młodsza sis jest w ciąży, w 14 tygodniu, to jej pierwsze dziecko i w bliskiej rodzinie mojego M. dziewczyna też jest w ciąży, ma rodzić na koniec lutego. Oj...będzie sie działo.... :laugh2::laugh2:

reklama
A ja czekam i czekam....
Wczoraj zrobiłam test i niestety jedna krecha.
Okres mam mieć w sobotę,więc licze po cichu ze może za wcześnie wyskoczyłam z tym testem i cos się może do soboty zmieni

Do góry