reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

Tak był tylko pecherzyk ciążowy 7mm ale ja będąc z synem w ciąży miałam usg w 7tc i wtedy okazało się ze jest 5t2d teraz mam 5t6d a mając długie cykle może być teraz 4t4d

reklama
Witam Wszystkie przyszłe mamusie:)
miło mi bedzie dołączyć do Was :*
własnie wczoraj ujżałam z męzem 2 kreseczki na tescie i jestesmy bardzo szczesliwi, jednak jest duzy strach bo 4 miesiace temu poroniłam w 7 tygodniu ciąży, ale tym razem wierzymy ze bedzie dobrze.
Pozdrawiam ! :-)

Ja robiłam w sobotę i nic mi nie wyszło. A wczoraj po południu słabiutka, ale krecha :laugh2::-p:sorry::-D:tak:;-):-)

MalinowaMarta racja beta pzynajmiej potwierdzi na 100% że jesteś w ciąży:-):-)

Też jak zobaczyłam bladą kreskę to odrazu pojechałam zrobić bete :p

Ile Wy placicie za bete i jak się nazywają Wasze laboratoria ze tak licznie na nią chodzicie ? U mnie najtaniej to badanie kosztuje 45zl. Zważywszy na to że musiałabym iść 2 razy żeby mieć spokojna głowę to wyjdzie mi tyle co prywatna wizyta u gina.

Ile Wy placicie za bete i jak się nazywają Wasze laboratoria ze tak licznie na nią chodzicie ? U mnie najtaniej to badanie kosztuje 45zl. Zważywszy na to że musiałabym iść 2 razy żeby mieć spokojna głowę to wyjdzie mi tyle co prywatna wizyta u gina.

Wcale nie musisz iśc na betę, ja nie idę. W żadnej ciąży nie byłam :-p

reklama
ja płaciłam za bete 29 zł mi też nnikt nie kazał zrobiłam ja dla siebie żeby sprawdzic czy naprawde jestem w ciąży ;)

Do góry