reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

Mój mąż był przy narodzinach naszej córki i było to dla mnie nieocenione wsparcie. Mimo fajnego personelu i ogólnie dość prostego porodu nie umiem sobie wyobrazić aby go tam ze mną nie było. On sam mówi że dla niego to też było bardzo ważne i chce być przy drugim porodzie. :)

reklama
hehhe własnie wpłynęłam nieco na celibat mojego męża. Nie wiem czy pamiętacie, pisałam że jak zobaczył na usg syna to coś w niego wstapiło i jak przy córach tak nie miał, to teraz stwierdził że małemu "szkodził" nie bedzie i uparł się jak osioł. Pyta jak wizyta dziś. No to mówię, że mały w poprzek. Ma czas ale jak się uprze, że mu tak fajnie to żadna jeszcze sn tak dziecka nie urodziła..Stwierdził, że czas chyba zacząć go "obracać " :D :D

Iwona35
[emoji108][emoji28]
Przecież współżycie jest nawet wskazane to co ten Twój taki celibat wprowadza? [emoji6]
Ale mój ostatnio mnie "rozbroił" i do końca dnia śmiałam sie z niego bo stwierdził ze poczuł jakby go mały dotknął [emoji23]

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Ja dziś w Auchan specjalnie stanęłam do kasy z pierwszeństwem oczywiście przedemną dwie osoby, faceta już kasowała więc ok, potem babka, z koszem zakupów, kasjerka widziała tego jestem pewna...ale cóż mają to gdzieś, nie wytrzymałam i powiedziałam głośno do męża że to kasa z pierwszeństwem i nie oznacza kto pierwszy ten lepszy...babsko przedemną mnie zmierzyło jakbym jej pół rodziny gazetą i wytłukła i myślicie że ustąpila?
Lizzy pogoń tego gentelmana i już, albo na kolana mu usiądz...
A tak poważnie to cierpliwości w kolejce życzę.
Mnie niedługo czeka badanie krwi, postanowiłam że tym razem nie będe czekać na niczyją łaskę tylko podejdę do labo i już!

A wiecie jeszcze coś mi przyszło do głowy z tymi szpitalnym rzeczami, warto zabrać łapki niedrapki, a dla odważniejszych nożyczki, córka miała strasznie długie pazurki i całą buzie sobie podrapała, położna powiedziała że mam jej obgryźć te pazurki ale jakoś nie miałam odwagi, niby mówią żeby odrazu nie obcinać bo mogą krwawić ale chyba lepsze to niż podrapana buźka.
Pierdzielenie z tym obgryzaniem. Szlag mnie trafi.
Obcinalam Martynce szybko paznokcie nozyczkami. Oczywiście ostrożnie i jak spała

Napisane na GT-S6310 w aplikacji Forum BabyBoom

Iwona35
[emoji108][emoji28]
Przecież współżycie jest nawet wskazane to co ten Twój taki celibat wprowadza? [emoji6]
Ale mój ostatnio mnie "rozbroił" i do końca dnia śmiałam sie z niego bo stwierdził ze poczuł jakby go mały dotknął [emoji23]

przecież on to wszystko wiedział przy poprzednich ciążach:D pomroczność jasna go wzięła jak dziedzica zobaczył:D a jak osioł się uprze to nie ujedziesz:)

Ja dziś po wizycie i wszystko ok, na wzdęcia espumisan można brać bez obaw.
Dowiedziałam sie tez ze w najbliższych tygodniach kończy sie remont w szpitalu, sale poporodowe sa 2, jedna 3
Znieczulenie zoo tez jest możliwe ale moze sie zdarzyć ze w danej chwili nie bedzie anestezjologa wiec nie ma 100% pewności. No i poza tym Pan doktor zaproponował mi abym odwiedziła oddział żeby zobaczyć co gdzie i jak to będę sie lepiej czuła jak przyjadę juz rodzic.... Nie wiem, jechać nie jechać?
Zastanawiam sie czy do szkoły rodzenia to nie za późno by było gdybym poszła teraz...? Chodziła któraś z was? Co wogole myślicie na ten temat?

Ja zaczynam szkołę 26.04, ale jest za darmo. Jakbym miała płacić to bym nie chodziła. Chcę sobie co nieco przypomnieć i czas szybciej zleci. No i mąż musi wiedzieć co go czeka;)

Dziewczyny a jak to jest z tym nacięciem??? długo się goi? jak się myć? :)
okłady z rumianku robiłam już w domu, poza tym podmywałam się kalią, to taka tabletka rozpuszczana w wodzie i barwi ją na filetowo a goi się tak dugo jak pieknie zszyje Cię lekarz. Za 1 razem ja po 3 dniach od powrotu do domu śmigałam w jeansach i nic nie czułam a szwy jak mi ściagali to nawet nie wiedziałam kiedy za drugim razem ryczałam po nocach z bólu tak mnie ciągnęło i miałam miejscową gorączkę, myslałam,że szpitalem się skończy

reklama
Agula nacinają jak potrzeba podczas parcia. Goi się w zależności od kobiety a myjesz się tak :szuru buru[emoji23]
A tak serio to tantum rosa i delikatnie się podmywasz

Napisane na GT-S6310 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry