reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

Ja wlasnie dzisiaj zostałam wywołana z kolejki przez Pania kasjerkę w biedronce ale Pani przed która zostałam zaproszona skomentowała ze ona w ciazy swoje wysyłała miała z 65 lat[emoji6]

Czekam w kolejce do gina i strasznie sie denerwuje :-(

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

reklama
Ja wlasnie dzisiaj zostałam wywołana z kolejki przez Pania kasjerkę w biedronce ale Pani przed która zostałam zaproszona skomentowała ze ona w ciazy swoje wysyłała miała z 65 lat[emoji6]

Czekam w kolejce do gina i strasznie sie denerwuje :-(

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
kurcze i dlatego trzeba "karać" nieświadome jej wystania nowe ciężarne.... kolejny przykład tylko że kobieta kobiecie wilkiem

Ja tak samo, nawet sobie wymyśliłam system i co miesiąc kupuje jumbo packa pampersów, później będzie mniej bolało, 2 duże pudła, i jedna mniejsza paczka już czekają:blink:
a u mnie jeszcze oprócz tego 2 bieżące gotówkowe pasożyciki:) Jedna na początku maja jedzie na kilkudniową wycieczkę klasową a druga tydzień później i to tylko jeden przykład z wielu, później wakacje. Nie dałoby się tego ogarnąć bez rozłożenia zakupów na części

Iwona ile mają twoje dzieciaszki?
Moja córa ma 11 lat i też bierzące wydatki lecą jak głupie, dodatkowe zajęcia z treningu pamięci, korki z matmy, teraz wyjazd do kina, za miesiąc wycieczka, jednodniowa niestety, bo nauczycielka stwierdziła że ona jest za stara na takie wypady a oni zbyt nieobliczalni.
Teraz młoda chce jeszcze na konie chodzić, ale to już niewiem czy przejdzie.

Iwona ile mają twoje dzieciaszki?
Moja córa ma 11 lat i też bierzące wydatki lecą jak głupie, dodatkowe zajęcia z treningu pamięci, korki z matmy, teraz wyjazd do kina, za miesiąc wycieczka, jednodniowa niestety, bo nauczycielka stwierdziła że ona jest za stara na takie wypady a oni zbyt nieobliczalni.
Teraz młoda chce jeszcze na konie chodzić, ale to już niewiem czy przejdzie.
15 i 11lat , jest na kogo wydawać:)

Alinka a masz pewność że maluchowi będą pasować te pieluszki? Ja bym się bala na zapas tyle kupić.

eiktkw7i1lgslap3.png

reklama
Witajcie;) u mnie dzisiaj taka pogoda że cały dzień przespałam,tyle co niezapominajki i stokrotki posadziłam na balkonie-ślicznie się zrobiło;)

Dżudka, tylko upewnij się wcześniej czy w Twojej okolicy lub gdzieś koło szpitala będzie laktator, który Cię interesuje. Bo mąż potem będzie jeździł jak wariat a przy nawale każda minuta jest cenna..

Masz rację,lepiej być przygotowanym wcześniej,chyba że mąż obyty w temacie i kupi taki jak będziesz chciała;)
ja napewno kupie bo przyda się żeby odciągnąć i zostawić maluszka chociaż na parę godzin babci;)

A ma któraś z was do polecenia jakaś firmę elektrycznego laktatora??

no fajne sa te lozeczka takie komplety ze jest juz wszystko lozeczko materacyk,baldachimek taka kieszonka na lozko co sie zaklada i mozna tam wsadzic rozne rzeczy....ja widzialam chyba 24 emelenty za 900zl

też zastanawiam się na takim lóżeczkiem z wyposażeniem,jak znajdę takie żeby miało w komplecie wszystko co mnie interesuje i jeszcze będzie ładne kolorystycznie to się zdecyduje napewno;)

Chciałabym te większe rzeczy już kupić niedługo bo zaczynają mnie boleć plecy i potem może być problem z chodzeniem po sklepach.

Co do wyników moczu to ja miałam raz liczne bakterie,zadzwonili żeby zrobić posiew-zrobiłam i wyszło czysto;)

Do góry