reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

Ja wlasnie dzisiaj zostałam wywołana z kolejki przez Pania kasjerkę w biedronce ale Pani przed która zostałam zaproszona skomentowała ze ona w ciazy swoje wysyłała miała z 65 lat[emoji6]

Czekam w kolejce do gina i strasznie sie denerwuje :-(

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

reklama
Ja wlasnie dzisiaj zostałam wywołana z kolejki przez Pania kasjerkę w biedronce ale Pani przed która zostałam zaproszona skomentowała ze ona w ciazy swoje wysyłała miała z 65 lat[emoji6]

Czekam w kolejce do gina i strasznie sie denerwuje :-(

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
kurcze i dlatego trzeba "karać" nieświadome jej wystania nowe ciężarne.... kolejny przykład tylko że kobieta kobiecie wilkiem

Ja tak samo, nawet sobie wymyśliłam system i co miesiąc kupuje jumbo packa pampersów, później będzie mniej bolało, 2 duże pudła, i jedna mniejsza paczka już czekają:blink:
a u mnie jeszcze oprócz tego 2 bieżące gotówkowe pasożyciki:) Jedna na początku maja jedzie na kilkudniową wycieczkę klasową a druga tydzień później i to tylko jeden przykład z wielu, później wakacje. Nie dałoby się tego ogarnąć bez rozłożenia zakupów na części

Iwona ile mają twoje dzieciaszki?
Moja córa ma 11 lat i też bierzące wydatki lecą jak głupie, dodatkowe zajęcia z treningu pamięci, korki z matmy, teraz wyjazd do kina, za miesiąc wycieczka, jednodniowa niestety, bo nauczycielka stwierdziła że ona jest za stara na takie wypady a oni zbyt nieobliczalni.
Teraz młoda chce jeszcze na konie chodzić, ale to już niewiem czy przejdzie.

Iwona ile mają twoje dzieciaszki?
Moja córa ma 11 lat i też bierzące wydatki lecą jak głupie, dodatkowe zajęcia z treningu pamięci, korki z matmy, teraz wyjazd do kina, za miesiąc wycieczka, jednodniowa niestety, bo nauczycielka stwierdziła że ona jest za stara na takie wypady a oni zbyt nieobliczalni.
Teraz młoda chce jeszcze na konie chodzić, ale to już niewiem czy przejdzie.
15 i 11lat , jest na kogo wydawać:)

Alinka a masz pewność że maluchowi będą pasować te pieluszki? Ja bym się bala na zapas tyle kupić.

eiktkw7i1lgslap3.png

reklama
Witajcie;) u mnie dzisiaj taka pogoda że cały dzień przespałam,tyle co niezapominajki i stokrotki posadziłam na balkonie-ślicznie się zrobiło;)

Dżudka, tylko upewnij się wcześniej czy w Twojej okolicy lub gdzieś koło szpitala będzie laktator, który Cię interesuje. Bo mąż potem będzie jeździł jak wariat a przy nawale każda minuta jest cenna..

Masz rację,lepiej być przygotowanym wcześniej,chyba że mąż obyty w temacie i kupi taki jak będziesz chciała;)
ja napewno kupie bo przyda się żeby odciągnąć i zostawić maluszka chociaż na parę godzin babci;)

A ma któraś z was do polecenia jakaś firmę elektrycznego laktatora??

no fajne sa te lozeczka takie komplety ze jest juz wszystko lozeczko materacyk,baldachimek taka kieszonka na lozko co sie zaklada i mozna tam wsadzic rozne rzeczy....ja widzialam chyba 24 emelenty za 900zl

też zastanawiam się na takim lóżeczkiem z wyposażeniem,jak znajdę takie żeby miało w komplecie wszystko co mnie interesuje i jeszcze będzie ładne kolorystycznie to się zdecyduje napewno;)

Chciałabym te większe rzeczy już kupić niedługo bo zaczynają mnie boleć plecy i potem może być problem z chodzeniem po sklepach.

Co do wyników moczu to ja miałam raz liczne bakterie,zadzwonili żeby zrobić posiew-zrobiłam i wyszło czysto;)

Do góry