kurcze chudy byłTo widać brzuch w domu zostawiłas a facet miał[emoji23]
Napisane na GT-S6310 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
ja też od razu nożyczkami, nawet nic o żadnym obgryzaniu nie słyszałamPierdzielenie z tym obgryzaniem. Szlag mnie trafi.
Obcinalam Martynce szybko paznokcie nozyczkami. Oczywiście ostrożnie i jak spała
nie chodziłam i raczej po 2 porodach już nie pojdęJa dziś po wizycie i wszystko ok, na wzdęcia espumisan można brać bez obaw.
Dowiedziałam sie tez ze w najbliższych tygodniach kończy sie remont w szpitalu, sale poporodowe sa 2, jedna 3
Znieczulenie zoo tez jest możliwe ale moze sie zdarzyć ze w danej chwili nie bedzie anestezjologa wiec nie ma 100% pewności. No i poza tym Pan doktor zaproponował mi abym odwiedziła oddział żeby zobaczyć co gdzie i jak to będę sie lepiej czuła jak przyjadę juz rodzic.... Nie wiem, jechać nie jechać?
Zastanawiam sie czy do szkoły rodzenia to nie za późno by było gdybym poszła teraz...? Chodziła któraś z was? Co wogole myślicie na ten temat?
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
LuckyJuly2016
Fanka BB :)
Ja zaczynam szkołę 26.04, ale jest za darmo. Jakbym miała płacić to bym nie chodziła. Chcę sobie co nieco przypomnieć i czas szybciej zleci. No i mąż musi wiedzieć co go czeka
Nie zapytałam ale u mnie chyba tez za darmo jest. Ale jest sens chodzić samej? Mój Mąż nie da rady [emoji53]
Agula nacinają jak potrzeba podczas parcia. Goi się w zależności od kobiety a myjesz się tak :szuru buru[emoji23]
A tak serio to tantum rosa i delikatnie się podmywasz
Dzięki Dziewczyny ciekawiło mnie to.
Needi- ,
słyszałam że nie można niby moczyć czy się kąpać tylko najlepiej psikać sobie wodą tam ja ostatnio jak nasłuchałam się od znajomych różnych rzeczy to przestaje wierzyć, bo dziwne metody mają.
Dziś podczytałam kwietniowe mamy i jestem przerażona czy ja ogarnę
nieufna
Nie zapytałam ale u mnie chyba tez za darmo jest. Ale jest sens chodzić samej? Mój Mąż nie da rady [emoji53]
My mamy mieć zajęcia tzw teoretyczne i z rehabilitantem, czyli ćwiczenia. Pewnie na tych zajęciach będą pary, więc ja bym sama nie chodziła.
Ja dziś po wizycie i wszystko ok, na wzdęcia espumisan można brać bez obaw.
Dowiedziałam sie tez ze w najbliższych tygodniach kończy sie remont w szpitalu, sale poporodowe sa 2, jedna 3
Znieczulenie zoo tez jest możliwe ale moze sie zdarzyć ze w danej chwili nie bedzie anestezjologa wiec nie ma 100% pewności. No i poza tym Pan doktor zaproponował mi abym odwiedziła oddział żeby zobaczyć co gdzie i jak to będę sie lepiej czuła jak przyjadę juz rodzic.... Nie wiem, jechać nie jechać?
Zastanawiam sie czy do szkoły rodzenia to nie za późno by było gdybym poszła teraz...? Chodziła któraś z was? Co wogole myślicie na ten temat?
u mnie szkoła rodzenia jest za 500zł, ale ja do ostatniej wizyty miałam zakaz ćwiczeń też sama musiałabym chodzić, wiec pewnie odpuszczę.
alinka
Super te wyjazdy, moja tylko do jakiegoś zagrzybionego zamkumłodsza w góry, bieszczady, starsza do Warszawy
Spoko, kupuje większe, dwa kartony mam trójek, czyli od 4-9 kg i jedne dwójki od 3-6 kg, jakby jedynki były potrzebne zawsze można dokupić w co wątpie, , a pamiętam że w trójeczkach córa dość długo siedziała więc wynosi.Alinka a masz pewność że maluchowi będą pasować te pieluszki? Ja bym się bala na zapas tyle kupić.
Co do szkoły rodzenia to jakoś nie jestem przekonana, moim zdaniem kobiety zawsze rodziły i to jest kwestia natury...pewnie są techniki relaksacyjne, ułatwiające, ale do mnie to jakoś nie przemawia.
Zresztą też pewnie musiałabym chodzić sama bo mój pracuje zmianowo, a nawet jakby był i tak by się sianem wykręcił
omg to by Ci ktoś niezłe zapalenie załatwił, jak można nie myć rany? Wietrzyć ile można z dupką odkrytą spać na podkładzie, myć czymś przeciwbakteryjnym i ten rumainek to naprawdę super ulgę przynosiDzięki Dziewczyny ciekawiło mnie to.
Needi- ,
słyszałam że nie można niby moczyć czy się kąpać tylko najlepiej psikać sobie wodą tam ja ostatnio jak nasłuchałam się od znajomych różnych rzeczy to przestaje wierzyć, bo dziwne metody mają.
Dziś podczytałam kwietniowe mamy i jestem przerażona czy ja ogarnę
reklama
z dziewczynką nie będzie problemu jak za duże ciut będą ale chłopakowi siuśki bokiem wylecąSuper te wyjazdy, moja tylko do jakiegoś zagrzybionego zamku
Spoko, kupuje większe, dwa kartony mam trójek, czyli od 4-9 kg i jedne dwójki od 3-6 kg, jakby jedynki były potrzebne zawsze można dokupić w co wątpie, , a pamiętam że w trójeczkach córa dość długo siedziała więc wynosi.