reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

Dziewczyny a co jak stanowisko pracy i sama praca jest tak stresująca że nie da się nie denerwować?

reklama
Jesli chodzi o kontrole ZUS na zwolnieniu lekarskim w czasie ciąży to raczej nie kontrolują. Ostatnio nawet w programie śniadaniowym wypowiadał sie pracownik ZUSu o wyłudzeniach w ciąży jesli chodzi o umowy czyli zmiana wynagrodzenia itp i mówili ze to ZUS kontroluje a jesli chodzi o zwolnienie czy jest zasadne to nie bo każda ciąża jest inna i każda ma prawo sie czuć niezdolna dk pracy

Cześć dziewczyny widzę, że byłam wzywana do tablicy! A wiec modeluje się :) jestem, jestem, ale zaczął się remont nowego mieszkania wiec cały czas za czymś latam. Nawet mnie to cieszy bo przynajmniej mam zajęcie. U mnie wszystko ok. Czytam Was jak tylko mam czas, na innych wątkach piszecie dużo mniej wiec łatwiej nadrobić, ale miło, że o mnie pamiętacie [emoji8]

to mi też tak czasami z jedna dwie gdzies sie pokażą, swędzą i znikają za kilka dni, ale że już przed ciążą tez sie pojawiały to się jakoś nie przejmuje

A to dziękuje za podzielenie sie informacja ;) dzwoniłam do dermatolog to powiedziała ze to raczej uczuleniowe sprawy

PIerwsze zakupy:) DSC_0088 (800x450).jpg DSC_0087 (800x458).jpg DSC_0086 (800x450).jpg DSC_0085 (800x534).jpg

Załączniki

• DSC_0085 (800x534).jpg
    DSC_0085 (800x534).jpg
    122,1 KB · Wyświetleń: 83
  • DSC_0086 (800x450).jpg
    DSC_0086 (800x450).jpg
    82,8 KB · Wyświetleń: 94
  • DSC_0087 (800x458).jpg
    DSC_0087 (800x458).jpg
    100,9 KB · Wyświetleń: 86
  • DSC_0088 (800x450).jpg
    DSC_0088 (800x450).jpg
    85,8 KB · Wyświetleń: 82
mamawiki super ze córeczka nosi okularki pamiętam ze ja jako dziecko była okropna o nie chciałam nosić ...

Malinka na działanosci teraz będą duże kontrolę jak ktoś jest na L4 - tak twierdzi moja księgowa. .. Oni potrzebują teraz pieniędzy zmieniły się zasady macierzyńskiego od listopada i Zus potrzebuje pieniądze. . wiec kontrolę będą. ..

reklama
Cześć dziewczyny widzę, że byłam wzywana do tablicy! A wiec modeluje się :) jestem, jestem, ale zaczął się remont nowego mieszkania wiec cały czas za czymś latam. Nawet mnie to cieszy bo przynajmniej mam zajęcie. U mnie wszystko ok. Czytam Was jak tylko mam czas, na innych wątkach piszecie dużo mniej wiec łatwiej nadrobić, ale miło, że o mnie pamiętacie [emoji8]
pamiętamy:) zwłaszcza, że jako nieliczna wrzuciłaś zdjęcie i jakoś tak dziwnie jak z niego nie zaglądasz:)

Do góry