julita1212
Szczęśliwa mamusia:) Cudownej dwójeczki :*
Dziewczyny a co jak stanowisko pracy i sama praca jest tak stresująca że nie da się nie denerwować?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ostatnio też sie zastnawiałam ale zobaczyłam,że na innych wątkach jest atywna, tu na tym głownym tylko jakoś zamilkła
a te krostki pojedyńczo czy jakoś hurtem?
to mi też tak czasami z jedna dwie gdzies sie pokażą, swędzą i znikają za kilka dni, ale że już przed ciążą tez sie pojawiały to się jakoś nie przejmujePojedynczo
to mi też tak czasami z jedna dwie gdzies sie pokażą, swędzą i znikają za kilka dni, ale że już przed ciążą tez sie pojawiały to się jakoś nie przejmuje
pamiętamy zwłaszcza, że jako nieliczna wrzuciłaś zdjęcie i jakoś tak dziwnie jak z niego nie zaglądaszCześć dziewczyny widzę, że byłam wzywana do tablicy! A wiec modeluje się jestem, jestem, ale zaczął się remont nowego mieszkania wiec cały czas za czymś latam. Nawet mnie to cieszy bo przynajmniej mam zajęcie. U mnie wszystko ok. Czytam Was jak tylko mam czas, na innych wątkach piszecie dużo mniej wiec łatwiej nadrobić, ale miło, że o mnie pamiętacie [emoji8]