reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

Witajcie :)
U nas nie najlepiej Ami z temperaturą się obudziła 37,8 ℃ i nie ma apetytu :( nawet czekoladki nie chciała :szok:, jedynie chce pić.

Przeczytałam co u Was Ale nie pamiętam co komu miałam odpisać...

Julka- trzymam kciuki oby wszystko było dobrze.
Bidulcia. Zdrowia dla małej

reklama
Iwonaimaja, szkoda, miałam nadzieję, że coś opowiesz o naszym szpitalu... ;) a do przychodni na C tez chodzisz?;)

Fajnie się czyta jak dziewczyny piszecie, że strach był niepotrzebny i albo zwolnić albo lekarz konował nastraszył (chociaż że trafiło się na konowała to już niefajne).
Lekarz który nie ma czasu dla pacjentki to dla mnie też konował. W końcu jest ginekologiem połoznikiem i musi się liczyć ze sprawami pilnymi a jak nie to niech się np na laryngologa przekwalifikuje..
Ja chodzę na NFZ a mój lekarz dał mi swoj numer komórki na "jakby co". Jeszcze mi sie nie zdarzyło żeby nie odebrał i zawsze ale to zawsze było : to proszę przyjechać. Kiedyś przyjechał dla mnie do gabinetu w niedzielę. Oczywiście już zapłaciłam za wizytę ale przecież mógł odmówić i wysłać na IP.

Z kontrolą ZUS mnei wystraszyłyście.. Jak któraś bardziej w tym "siedzi" to niech mi powie co ja mam zrobić . Mam l4 od tygodnia. Nie jest leżące. Chyba tam jest kod jakiś który mówi, że zwolnienie leżące albo tylko mówiące o oszczędnym trybie życia? Bo ja mam dodatkową funkcję tzw społeczną. Nie mogę wyznaczyć zastępce etc. jest kadencyjna i za 4 lata wychodzi mi dopiero. Co jak w czasie kontroli będę na posiedzeniu? Skoro oszczędny tryb życia to takie posiedzenia nie wykraczają poza normę, trwają max 2-3h i to nie biegam tam.. Mogą cofnąć zasiłek?

Iwonaimaja, szkoda, miałam nadzieję, że coś opowiesz o naszym szpitalu... ;) a do przychodni na C tez chodzisz?;)
drugą córkę rodziłam u nas i teraz też będę tam rodzić nie mam nic do zarzucenia szpitalowi uważam że zajęli się mną odpowiednio jedynie co to psychologa nie miałam bo święta były księdza wysłali

a do przychodni na c nie chodzę choć mam rzut beretem wystarczy przejść przez dziurę w płocie ;) jeździmy do Kobióra

Cześć gdzie jest Malinowamarta?
Kolejny dzień odpieluchowania i kolejne'' ja cierpie dole'' cisnace się na usta. Postęp- zero.
ostatnio też sie zastnawiałam ale zobaczyłam,że na innych wątkach jest atywna, tu na tym głownym tylko jakoś zamilkła

Dziewczyny moze wiecie czy wyskakujące co jakis czas krostki czerwone na rękach szczególnie dłoniach i znikające po jakimś czasie to moze mieć cos wspólnego z ciąża ? Co jakis czas pojawiają sie niektóre sa bardzo swędzące ale chwile jak wyskoczą i znikają za kilka dni i pozniej znowu.
a te krostki pojedyńczo czy jakoś hurtem?

do zwolnienia to też się właśnie zastanawiam nie mam leżącego no i codziennie wychodzę z domu muszę majkę do szkoły zawieść przywieść pojechać na jej trening mam nadzieję że nie będą kontrolować

Malinka Peppę narysowła moja córka:) Jej podziekuje od Was. NIe moglismy kartki z Peppą dostać ale autko za to ma full wypas;)

reklama
Do góry