reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2016

Ja byłam wczoraj u lekarki na konsultacji dot amniopunkcji i jak ona zobaczyła zdjęcia które zrobił tamten gin to powiedziała że to jakiś konowal, a to młoda lekarka była i powiedziała że jakby tak na zaliczeniu przeziernosc mierzyla to by jej nikt tego nie zaliczył. Patrzcie na zdjęcie które wstawię,pokazała mi jak złe zmierzył cel- od główki do brzucha zamiast do dupki. Do tego powiedziała że dziecko miało złą pozycję bo mialobglowke pochylona do tylu co nie pozwoliło poprawnie zmierzyć przeziernosc,bo wbtakim przypadku jest wieksza. Wogole powinno się mierzyć na przybliżeniu głowy a nie na całym ciele... Sory ze tak długo,ale jak widać mój wynik 2.6 nt i crl 6.71 nie jest wiarygodny...

Załączniki

• 1455118741102.jpg
    1455118741102.jpg
    37,3 KB · Wyświetleń: 57
reklama
Dziewczyny moze wiecie czy wyskakujące co jakis czas krostki czerwone na rękach szczególnie dłoniach i znikające po jakimś czasie to moze mieć cos wspólnego z ciąża ? Co jakis czas pojawiają sie niektóre sa bardzo swędzące ale chwile jak wyskoczą i znikają za kilka dni i pozniej znowu.

Julka, ufff ;) to teraz trzeba ograniczyć aktywności wszelakie do minimum i odpoczywać.

Madzia, strach się bać, jak się o takich akcjach słyszy, dobrze, że trafiłaś na kogoś, kto wyłapał błędy.

Podczutyje was dziewczynki ale jakoś nie mam weny pisać nic ciekawego .Z tym zusem to ciekawie bo ja byłam 6 m-cy na l4 i jak by to powiedział nikt nie sprawdzał . Jakoś mi smutno bo dzidzia jeszcze nie kopie ale to dopiero 18 tc . Pogoda dobija nic się nie chce ;) kurde ja juz chce lipiec ;) Jutro wizyta u tego prywatnego wiec zobaczymy co powie .Za tydzień u tego z Nfz-u .narazie dziś ledwo żywa jestem ;)

Mój dzidziuś po wczorajszych szaleństwach dzisiaj gdzeczniutki :)
Julka, super, że jest w porządku :)

reklama
Do góry