reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

reklama
Witajcie :)

U nas ok. Mała dziś do południa marudna była, bo wstała o 6.20, a normalnie godzinę później wstaje. Ale na drzemkę wcześniej niż zwykle nie chciała iść, marudziła, przytulała się do podusi, ale nie zasnęła. Teraz drzemię już drugą godzinkę.

daga
, Kinga tak właśnie ostatnio imiona chętnie powtarza :) Wczoraj zawołała na kuzyna (lat 35) "Adaś" :) A dziś od rana do główki przyszedł jej jakiś "Edek", chociaż nikogo bliskiego takiego nie mamy :-D

mała moniś, no to skandal, żeby opiekunki dziecka nie przebrały...Dobrze zrobiłaś, że opowiedziałaś sytuację dyrektorowi żłobka!

konwalianko, miczko, buźka :***

Witam sie po dluuugiej przerwie!

Przyznaje sie bez bicia, ze zdradzilam Was z grudniowkami 2013, pochwale sie tym co jeszcze nie wiedza-jestem w ciazy:) NA dwa forum zupelnie mi czasu nie starcza ale podczytywalam Was:)

Mala monis a nie myslalas o zmianie zlobka? Bo z Twoich opowiesci to tez o ktorym piszesz jakos srednio mi sie podoba, chociaz z drugiej strony teraz jak juz Fifi sie przyzwyczail to pewnie lepiej nie zmieniac.

A u nas pogoda od prawie tygodnia do d...!Sloneczko wroc do nas!:-p

Witajcie :)

U nas dziś wszystko na wariackich papierach. Jutro idziemy na wesele siostry męża i mąż wspomniał sobie, że nie ma eleganckiego paska do spodni od garnituru i bach...od rana pojechał go zakupić. Ech, te chłopy :) Mam nadzieję, że pogoda jutro dopisze i że mała będzie zadowolona z imprezy :)

Aniaaa, gratulacje :) Nie wiedziałam! Spokojnej ciąży:-) A który to tydzień? I jak się czujesz?

daga, hmmm, być może...;-)

Miłego weekendu!

Monia, Daga dziekuje:) Czuje sie roznie jak to baba w ciazy:p Jestem na przelomie 11/12 tyg, na poczatku nie moglam patrzec na jedzenie a teraz jem jak szalona i nie potrafie przestac... Przeraza mnie, ze juz mam widoczny brzuch, no ale coz takie uroki ciazy.

Monia bawcie sie dobrze!

Witajcie.
Dzisiaj mam wolne, szkoda tylko że jeden dzień :rofl2: No ale żeby za pięknie nie było, to muszę ogarnąć mieszkanie, bo jutro już wszyscy wracamy do domu (ciekawe na jak długo, heh). Jestem trochę przerażona, bo mała jak nie je lub śpi to płacze. A najgorzej jest wieczorami - nie wszystkimi, ale jednak. A że na razie mieszkamy w czwórkę w jednym pokoju, to będzie ciężej niż dotychczas. No więc przyjechałam posprzątać, ugotować trochę obiadu na jutro i poniedziałek no i się przespać :rofl2: Marzę żeby ten rok minął jak najszybciej.

Ania, gratuluję ciąży :)

hej, witam po dluzszej nieobecnosci. zwiazane z przeziebieniami i pierwszej czesci wakacji za nami. Aleksik wybawil sie na maxa. wczasy udaly sie, choc pogoda byla taka sobie. zaledwie 18 stopni na wyspach kanaryjskich i pochmurnie. tylko 3 dni slonca. ale i tak zaliczylismy kapiel w oceanie i w basenie. w kncu przebbily sie na gorne trojki i pchaja sie te dolne, co oznacza 5 kup dziennie. apetyt wrocil. jestesmy 1 dzien bez smoka.
ania gratuluje
monia, konwaliank, aneta, daga, madzia, miczka, monis buziam
udanego dzien dziecka

reklama
Hej babulce, jak minął wam a przede wszystkim waszym maluchom dzisiejszy dzień? :)

Aneta, najgorsze te pierwsze miesiące, potem będzie super. Dzieciaczki będą się razem bawić. Przy tak małej różnicy wieku dzieciaki będą z sobą bardzo zżyte. U nas też jest 23 miesiące różnicy, dzieci mimo że wiek nakazuje im się żreć do bólu to jak jednego w domu nie ma dłużej niz zazwyczaj to drugie snuje się bez celu. ;)

Moja Aga od wczoraj jest na rajdzie, powiem wam, że strasznie mi jej brakuje. Najchętniej pojechałabym do schroniska i ją przytuliła. Nie zrobię tego oczywiście, muszę jakoś wytrzymać do jutra, do wieczora. ;)

Do góry