reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

heij kochane..
dawno mnie nie było..u nas sporo sie dzieje.. Tymek od 8 dni biega w majteczkach.. i jest coraz lepiej.. jestem z niego taka dumna, wczoraj tylko dwie wpadki a dziś, odpukać - żadnej:tak: pampersa zakładamy na noc i na drzemkę, choć od kilku dni pampers drzemkowy jest suchy, więc niedługo spróbujemy bez - duma mnie rozpiera, że on tak sobie radzi.. poza tym niic nowego.. od tygodnia wyeliminowałam berodual w inhalacji i od wczoraj znowu nocny kaszel - ręce mi już opadają:-(

mała monis - doskonale Cię rozumiem, bo sama przez to wszystko przechodziłam..będzie dobrze - zobaczysz!
Ania, Bartek daje Ci w kość.. współczuję Ci bardzo..trzeba żywić nadzieję, że w przyszłości będziesz miała mniej z nim problemów:-)
daga - brawa dla Jowisi!
monia, oo muszę wypróbować ten odplamiacz.. na ciuchach Tymka są takie plamy, ze nie wiem nawet z czego są..
maqnio - no to powodzenia!

buziaki

ps. jutro Tymek kończy 23 miesiąc.. jeszcze tylko miesiąc i mam w domu dwulatka:szok::-D

reklama
konwalianko, ja też właśnie przy okazji rocznicy ślubu mam dzień wspomnień, jak ten czas szybko zasuwa...Dopiero co rodziłyśmy nasze dzieci, a już blisko drugich urodzin. Brawa dla Tymka za postępy nocnikowe :)

Anula, dziękuję :* Ja mam nadzieję, że też pod odstawieniu luteiny szybko dostanę, bo jest taka możliwość, że wcale nie muszę.

mała moniś
, super, że wyniki dobre! No niestety - to życie takie ulotne! Nigdy nie wiadomo, co może człowieka w życiu spotkać...

Konwi gratulacje :) My dziś pierwszy dzień bez pieluchy, a w zasadzie pół tylko bo potem musiałam wyjść, a młoda została z tatą. A z tatą są szaleństwa więc kto by tam pamiętał o sikaniu ;)

Piszecie o drugim maluszku. Ja jestem na takim etapie, że chciałabym byc w ciąży, ale póki co nie mam sił na maleństwo. Ewa znów nie przesypia nocy, Trzecią noc z rzędu spałam całe 4 godziny i to z przerwami. Poza tym zakręcona jestem jak swiński ogonek i stwierdzam że doba jest zdecydowanie za krótka.

Na dodatek mam w domu 3 zbuntowane istoty, które raz dają się okiełznać a raz pokazują swoje ostre pazurki. Nigdy razem, zawsze na zmianę więc atrakcji mam w bród i to calutki czas. Jak wyjdą z tego cielęcego wieku (starsi) to albo będę już cała siwa albo zamkną mnie w wariatkowie.

Hej!

Brrr, u nas dość zimno...Zaliczyłam już zakupy spożywcze i odebrałam swoje wyniki hormonów tarczycowych no i szału nie ma. Tzn. TSH w porządku, w normie, ale raczej przy górnej granicy, już dawno takiego nie miałam. No a przeciwciała anty-TPO podwyższone 86 (a norma do 34). Także typowe Hashimoto mam :baffled::-( Mam nadzieję, że na wizycie 6go czerwca pani dr mi zwiększy dawkę leku, który biorę i trochę te wyniki się poprawią...To pomęciłam trochę...

Corin, dla mnie trójka dzieci to naprawdę wyzwanie i wielki szacunek dla kobiet, które właśnie mają więcej niż dwójkę :) Dziś w Rozmowach w toku ma być właśnie coś pod ten temat :) O mamach, które mają wiele dzieci :) Ale w ogóle myślicie jeszcze o jednym bobasku kiedyś?

Hej Słonka!

U Nas tez ziąb straszny dziś i juz 3 razy padało. Zwariować idzie z taka pogodą.

moniu wszystkiego Naj z okazji rocznicy - spoźnione,ale najszczersze!! czas leci jak głupi. My na początku maja mieliśmy 4 rocznicę - sama sie dziwie kiedy to zleciało. trzymam kciuki, żeby wyniki się poprawiły. U Nas probleme - to tak a propo kolejnego bobo sa problemy mieszkaniowe (czytaj za małe mieszkanie). Ja wiem, ze kiedys 5-cioro dzieci wychowywało się na jednym pokoju, ale ja tak nie chce. Poczekamu jeszcze, bo mamy małe plany na jesien tego roku, zeby powiekszyć nasze lokum. poki co nic nie gadam, bo znajac moje szczescie nic nei wypali. Mama andzieje, ze jak zdecydujecie sie na bobasa to Twoje zdrowie pozwoli szczesilwie go donosic:) buziaki!
konwalianko brawo dla Tymka!!
corin brawo dla Ewuli za nocnikowanie i niech pieknie zacznie spac w nocy!
daga heh ciekawe co mąż powie na twoje plany w zwiazku z dzidziusiem, bo kurcze chyba trzeba mu powiedziec..tak czy siak jego obecnośc jest w tej kwestii niezbędna:)

Witajcie piątkowo :)

U nas paskudnie, szaro, zimno i ponuro...Ja dziś na bazarki wybyłam i kupiłam mężowi miętowy krawat do mojej kreacji na wesele, które mamy za tydzień :) I Kindze rajstopki.

daga, może Ty w ciąży jesteś, że tak się objadasz? ;-):-D

maqnio, trzymam kciuki, żeby Wam się powiodło w sprawie mieszkania &&&&&&&&

Wszystkim życzę miłego weekendu :*

Witajcie, tak tak, juz prawie weekend:)tak bylo mi dzis ciezko wstac z lozka, za to moj skarb zrobil pobudkę o wpol do 6, ale dzis w nocy prawie wogole nie kaslal,:)
wczoraj w zlobku bylo super, nie plakal , wszystko pieknie jadl, znalazł sobie wreszcie kolege- szymka, ale dzis pani dyrektor mnie poinformowala,ze szymek lubi gryzc,nosz...
fifik ma 3 takie male zgrubienia na glowce, mysle ze to slady po komarach, troche mnie wystraszyly, bo to niezbyt ladnie wyglada:(
Monia, to juz niebawe bedziecei sie bawic:) zobaczymyjak spodoba sie wesele kinii?
ja mam chyba ciaze urojona, bo miesiączkuje regularnie, ale od wczoraj czuje cos typu kopm\niaki w brzuchu i bol piersi, tak ajk w ciązy
Daga nie w ciązy, bo mąz jeszcze nic nie wie:p
pozdrawiam, do poniedzialku!zdrówka!

reklama
Witajcie :)

Wreszcie po 22 dniach spóźnienia dostałam @ :-D Dziś miałam brać ostatni dzień luteinę i czekać na okres, ale dr mnie uprzedził, że mogę dostać w trakcie brania i tak też się stało :tak: Kinga bardzo płaczliwa od wczoraj, tzn. bardzo się buntuje, złości, płacze. Ten bunt dwulatka daje nam czasem tak znać o sobie...Mam nadzieję, że szybko jej przejdzie. Jutro jedziemy do teściów na Dzień Matki, a wcześniej moja mama oczywiście prezencik dostanie :tak:

daga, :-p;-) Kciuki za pomyślną podróż &&&&&&

mała moniś, mnie czasem też się wydaje, że chyba "ktoś" we mnie siedzi :-D Bo czasem tak mi jelita się odzywają, że masakra :-D

Miłej soboty!

Do góry