reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

Ale tu spokoj dzisiaj, chyba juz weekend macie:) Karola dzisiaj marudna ze cho cho, ale bylam u rodzicow to jakos dzien zlecial.

Milej nocki!

reklama
Dzień dobry. Widzę, że dziś pierwsza jestem. Nie było mnie kilka dni, bo miałam lekki zajazd. Jowita domagała się ciągłej uwagi, na krok nie mogłam odejść. Nie wiem za bardzo o czym pisałyście, dlatego nie odniosę się do postów, przepraszam.

Miłego weekendu wszystkim życzę :-):-) Może jeszcze uda mi się zaglądnąć.

Heej mamusie !!!troche dawno mnie tu niebylo ,znaczy zagladalam zle sie niewypowiadalam niemialam weny do pisania a i czasu tez niebardzo ,bo Nadia wymaga teraz duzo uwagi ,ząbkow nadal brak chociaz ewidentnie po slinieniu sie i marudzeniu jej widac ze ida pelna para wiec za niedlugo moze ukaza sie ,bo juz nawet snie po nocach o tym:tak:mam nadzieje ze u wsio okej ,nawet niedoczytam i nieodniose sie do postow przepraszam:sorry:bardzo przejelam sie losem Madzi z Sosnowca ,brak slow ,az serduszko boli ,niechaj teraz spoczywa w spokoju (*).......

Cześć Dziewczyny, ja znowu wpadłam gościnnie, pewnie większość z Was mnie już nie pamięta, ale byłam tutaj 2 miesiące temu i obiecałam na prośbę kilku z Was, że będę zaglądać i pisać jak moja ciąża. Dla przypomnienia, byłam kiedyś z Wami, ale straciłam tamtą ciążę.

Teraz jestem w 12tc i chciałam się tylko podzielić dobrą nowiną, mianowicie jestem po USG genetycznym i wszystko jest super, dzidzia cała i zdrowa, wszystkie pomiary książkowe. Moje szczęście jest nie do opisania. Wiem,że jeszcze wiele przede mną, ale poprzednio właśnie w tym okresie się wszystko posypało, więc to był dla mnie najważniejszy moment na który czekałam. Także pozdrawiam Was wszystkie serdecznie i ciepło. Zajrzę za jakiś czas.

Teśka u nas to samo. Oby zębole szybko wyszły i Nadia się już nie męczyła :-)

Marta cieszę się, że dzidziuś rośnie i rozwija się prawidłowo :-) będę trzymać za Was bardzo mocno kciuki:tak: tym razem na pewno się uda :-)

Witam i ja:)
Daga, Teśka u nas też to samo:cool2:ślina leci pełną parą, zawsze przynajmniej jeden palec w buzi do gryzienia, maruda, a zębów jak nie było tak nie ma:confused2:ja tam nic w buzi nie widzę, nasza p.dr twierdzi że dziąsła są rozpulchnione:sorry:jak zacznie stukać to znaczy że w końcu są;-):-)
Mart cieszę się, że badania wyszły super!oby tak dalej!trzymam kciuki za bezproblemową ciążę, a potem poród:)

My dziś w domu, nadal mróz trzyma (u mnie -17st) Kuba po chorobie więc nie wybieramy się nigdzie, nawet jutrzejszy basen odmówiłam. Liwka marudzi od samego rana:confused2:
Miłego dnia!

Hej!

u nas też zima trzyma więc siedzimy w domu. Na termometrze -20 ale przynajmniej słońce raczy oczy. W dodatku dzisiaj sami bo tata wyjechał i wraca jutro. Nie lubię samotnych wieczorów. Chyba Szymkowi nie dam spać żeby mi smutno nie było :D

Mart to wspaniale, że wszystko się układa i badania wyszły dobrze! Trzymamy za Was kciuki i buziaki dla brzuszka.

Co do Madzi....miałam jeszcze nadzieję... :( nieopisany smutek mam w sercu :(

reklama
U nas tez masakra - 21 ,w południe -14 dziś bylismy na dworku 5 minutek x 2
Wczoraj 15 minutek bo było -6 :)

Może krótko,ale wolę nie przesadzać :D

Konwalianka - Tymek Śliczny,super wstaje.....a mówiłaś , że leniuszek:p

JA Szymek wstaje, stawia kroczki jak jest pewny,ale jeszcze te nogi mu się ślizgają i rozjeżdżają :p
Noce coraz gorsze, wstaje z krzykiem nie wiem - może to winą zębów?.....masakra bidulek mój mały...

Mart81 gratki :D najpiękniejsze dla uszu jest to, gdy lekarz mówi,że wszystko jest ok ....i to serdeuszko....ja to za każdym razem byłam taka (aż brak mi słów) "podniecona" że słyszę bicie.....ach chyba trzeba zacząć myśleć o drugim :p

Do góry