Kkasiulka
Wrześniowe mamy'08
Ale mi szybko dzien uciekl Mala od chwile przed 16 nie spala wiec o 19;40 padla i nawet na mleczko sil juz nie miala. Obudzilam ja po 10min i dopiero zjadla i zaraz spala dalej No i ja karmie cycusiem juz tylko w nocy, w dzien mala juz nie chce, juz od jakiegos czasu cycala po kapieli w nocy i rano a teraz juz tylko w nocy chce cyca. W dziendostaje melczko z butli. A wlasnie ile dzieci powinny mleczka teraz pic?
U mnie podobnie, Milenka sama się odstawia, dziś z piersi zjadła tylko raz, no i w nocy będzie jadła. Ale w sumie ciesze się, że tak to wygląda, bo ani dla mnie problem, a ani dla Miluni - tak nam pasuje i jest OK :-) A obawiam się, że im starsza, tym mogłoby być gorzej....
I też się zastanawiam ile posiłków mlecznych teraz powinny dzieciaki zjadać....Milusia je dość dużo, nawet bardzo dużo porównując do Majki-niejadka ;-)
Urlop kończy mi się 24 lutego i coraz bliżej powrót do pracy......Oj....smutno mi. A z Majunią wróciłam tydzień przed skończeniem 6 miesiąca - dobrze to zniosła, oby Milenka była równie tolerancyjna względem babci :-)
Spokojnej nocki Mamuśki. Buziaczki dla Bąbelków :-)