reklama
Miczka
Fanka BB :)
Wisienko dwa razy to nie tak źle. ja już doszłam do perfekcji od czego zaczęliście?
Dodi Szymek załapał dopiero jakiś tydzień, dwa temu. Za to jak załapał to nic innego nie robi :-)
Dodi Szymek załapał dopiero jakiś tydzień, dwa temu. Za to jak załapał to nic innego nie robi :-)
danuska
Moja tez słaba jest w obrotach. Kilka razy jej sie udało z pleców na brzuch i odwrotnie ale nie powtarza tego często.
dodi_misia
Magia, a co tam bedzie robił to co inne dzieciaczki, Staś to Staś, on musi po swojemu haha, Bianka też nie lubi na brzuchu...chwilkę leże a potem zamiast sie sama obrócić to krzyczy żeby ktoś jej pomógł..
No z tego co piszecie to jeszcze mamy trochę czasu
No z tego co piszecie to jeszcze mamy trochę czasu
danuska
Dodi, u Iguski na brzuchu to samo,2-3minuty lezy i woła na ratunek, obróce ją i spokój
aaalexaaandraaa
didi ja wlasnie z emka gadalam o spaniu i stwierdzilam ze to temat nie dla mnie bo zaraz mnie nosi... i juz nie chce slyszec, ze minie bo kuźwa tak słyszę od 3 miesięcy i niestety NIE MIJA A NAWET JEST CORAZ GORZEJ az płakac mi sie chce jak wieczor sie zbliza...
reklama
danuska
Alex, rzeczywiście po 3 miesiącach można mieć dość, dobrze, że chociaż dni są super