reklama
mailuj
Fanka BB :)
Dodi niestety znalazłam i prawie nic nie zostawiłam sobie na jutro- takie miałam ssanie ;-)
Wisieńka
Mailuj dawaj ta czekoladę, chociaz ja czekolady nie jem , to znaczy jem tylko białą, a ptasie mleczko Pol mi obiera ze skórki.Mila tez wróciła na łono cyca. I ciesze się , ze blogasek się podobał
Maqnio &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Psotka daj znac jak tam ćwiczenia, ciekawa jestem jakie dostaniecie
dodi witaj nocny Marku
Miczko dlo bloga masz link koło suwaczków
Ugotowałam na jutro zupkę i mam ochote ją zjesc. chyba mam większy apetyt niż w ciązy.
Maqnio &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Psotka daj znac jak tam ćwiczenia, ciekawa jestem jakie dostaniecie
dodi witaj nocny Marku
Ugotowałam na jutro zupkę i mam ochote ją zjesc. chyba mam większy apetyt niż w ciązy.
dodi_misia
Wisienko, a ja właśnie obmyslam co by tu słonego zjeśc po tym słodkim...zupke bym zjadła, na pewno masz pyszną!
Miczka
no to się popisałam spostrzegawczością
idę juz od Was bo kusicie rzecami niedozwolonymi dla mego podniebienia :-)
dobrej i spokojnej nocki!
mailuj
Wisienko znalazłam spsosób na spokojne zatrudnienie przez rok po macierzyńskim. Skladasz wniosek o zmiane wymiaru etatu. Np z 40h tygodniowo do 35, szef musi to przyjąc i przez rok pracując w takim wymiarze masz uprawnienia jak na wychowawczym. I nikt nie może Cię zwolnić. Zmniejszenie godzin może być maksymalnie o połowę. Ja tylko muszę sprawdzić co ze mną bo ja nie mam godzin pracy
Wisieńko, teraz nie było ćwiczeń, tylko ocena rozwoju Dawidka. Z ciekawostek, to pan doktor uświadomił mnie, że takich małych dzieci nie rehabilituje się na piłce, a ja chciałam z Dawidkiem uskuteczniać taką zabawę, dobrze, że mi o tym powiedział. Blog rewelacja!
Idę jednak spać, bo przysypiam przytulona do laptopa Buuuziule! Śpijcie dobrze!
Idę jednak spać, bo przysypiam przytulona do laptopa Buuuziule! Śpijcie dobrze!
Wisieńka
dodi zapraszam zupka meksykańska ale bez chili z ze zwykłą papryką
Mailuj wiem własnie, zę tak jest i zrobię to własnie na &/8 etatu ale powiem ci, ze łątwo mi tam nie będzie
Psotko dobranoc. A co do rehabilitacji na piłce to widocznie zdania są podzielone bo dużo dzieci w tym Mila miało takie ćwiczenie na piłce.A znów układanie zalecane przez neurologa terapeutka mi odradziła. ja myslę, ze co do rehabilitacji to lepiej zaufac terapeucie nie lekarzowi.
Miczka, Psotka miłych snów
ja mam przy tym karmieniu ciągle ochote na słodkie
To ja tez się położę. Dobrej nocy
Mailuj wiem własnie, zę tak jest i zrobię to własnie na &/8 etatu ale powiem ci, ze łątwo mi tam nie będzie
Psotko dobranoc. A co do rehabilitacji na piłce to widocznie zdania są podzielone bo dużo dzieci w tym Mila miało takie ćwiczenie na piłce.A znów układanie zalecane przez neurologa terapeutka mi odradziła. ja myslę, ze co do rehabilitacji to lepiej zaufac terapeucie nie lekarzowi.
Miczka, Psotka miłych snów
ja mam przy tym karmieniu ciągle ochote na słodkie
To ja tez się położę. Dobrej nocy
Ostatnia edycja:
konwalianka
Mały bąbelek
no to ja zapalę dziś światło..
niestety noc - jak wczorajsza.. trudno, idziemy dalej...
wczoraj zaczełam odpisywać Wam na posty i mały sie obudził, jak do niego poszłam, to usnęłam i tyle..
mailuj, wiem, może powinnam mu pozwolić, ale generalnie u nas jest na odwrót, tzn. jedzenie, kąpiel, spanie i nie ma problemu.. a czasem, jak dziś na odwrót..kąpiel, jedzenie, spanie i wtedy on przysypia przy cycu a jak go biorę do odbicia to często sie wowczas budzi, stad ta awantura.. w nocy on często zasypia przy cycu bo spi z nami od jakiejś 24-1
wisienko, dlaczego mówisz, że będziesz miała ciężki żywot w pracy? jest jeszcze coś takiego, że jak karmisz piersią i zaniesiesz zaświadczenie do kadr, to muszą cię zwalniać 1h wcześniej lub możesz później przychodzić..
mnie teraz chcą z otwartymi rękami, ale ja chce do roku przeciągnąć i nie wiem czy się nie obrażą..
kto chciał to prasowanie? orchi, TY? ja mam 6 pralek, a 2 się suszą - tak sie zaniedbałam
no i tyle spamiętaam..
aaaa i sto lat dla naszego 4-miesięczniaka!
kciuki za wizyty i rehabilitacje, dołączam do klubbu jedzących więcej..non stop coś bym jadła.. masakra jakaś
miłego dnia!
niestety noc - jak wczorajsza.. trudno, idziemy dalej...
wczoraj zaczełam odpisywać Wam na posty i mały sie obudził, jak do niego poszłam, to usnęłam i tyle..
mailuj, wiem, może powinnam mu pozwolić, ale generalnie u nas jest na odwrót, tzn. jedzenie, kąpiel, spanie i nie ma problemu.. a czasem, jak dziś na odwrót..kąpiel, jedzenie, spanie i wtedy on przysypia przy cycu a jak go biorę do odbicia to często sie wowczas budzi, stad ta awantura.. w nocy on często zasypia przy cycu bo spi z nami od jakiejś 24-1
wisienko, dlaczego mówisz, że będziesz miała ciężki żywot w pracy? jest jeszcze coś takiego, że jak karmisz piersią i zaniesiesz zaświadczenie do kadr, to muszą cię zwalniać 1h wcześniej lub możesz później przychodzić..
mnie teraz chcą z otwartymi rękami, ale ja chce do roku przeciągnąć i nie wiem czy się nie obrażą..
kto chciał to prasowanie? orchi, TY? ja mam 6 pralek, a 2 się suszą - tak sie zaniedbałam
no i tyle spamiętaam..
aaaa i sto lat dla naszego 4-miesięczniaka!
kciuki za wizyty i rehabilitacje, dołączam do klubbu jedzących więcej..non stop coś bym jadła.. masakra jakaś
miłego dnia!
reklama
Gocha37
Witam z rana, cześć Konwalianka !
&&&&&&&&&& za wszystkie badania, ćwiczenia i chorujące maluszki i ich mamusie !!!!
Rzeczywiście produkujecie w zastraszającym tempie :-), trudno za Wami nadrobić !
Ja proponuję spotkanie w Poznaniu, oczywiście w sklepie IKEA , mają tam fajne kanapy (dla karmiących cycem), mikrowelę i ciepłą wodę (dla butelkowych), fajny kącik do zabawy (dla wszystkich) i winko - oczywiście bezalkoholowe dla mamuś . No i oczywiście straaasznie kaloryczne ciastka, ale co tam...raz nie zawsze.
My mamy dalsze szczepienia 5 listopada, a we wtorek jadę z córką do neurologa :-(. Trochę się boję, bo miała robione badanie EEG i ma jakieś nieprawidłowości
&&&&&&&&&& za wszystkie badania, ćwiczenia i chorujące maluszki i ich mamusie !!!!
Rzeczywiście produkujecie w zastraszającym tempie :-), trudno za Wami nadrobić !
Ja proponuję spotkanie w Poznaniu, oczywiście w sklepie IKEA , mają tam fajne kanapy (dla karmiących cycem), mikrowelę i ciepłą wodę (dla butelkowych), fajny kącik do zabawy (dla wszystkich) i winko - oczywiście bezalkoholowe dla mamuś . No i oczywiście straaasznie kaloryczne ciastka, ale co tam...raz nie zawsze.
My mamy dalsze szczepienia 5 listopada, a we wtorek jadę z córką do neurologa :-(. Trochę się boję, bo miała robione badanie EEG i ma jakieś nieprawidłowości