Mimi36
Fanka BB :)
Hej.psocia trzymam za Was kciuki,będzie dobrze,trzeba byc dobrej mysli,jestem z wami!przeszłas wiele a wszystko co nastanie musi byc juz tylko zmiana na lepsze.Ja też ostatnio w stresie bo mamy problemy z papierami z zarejestrowaniem małego bo ja nie mam obywatelstwa jeszcze.Mam nadzieję,że jutro w urzędzie się uda,bo z mocy prawa mały ma z marszu obywatelstwo,bo ma je mój mąż,ale co stresu przy tym i upokorzeń,masakrabez papieru o nr dowodu,który przyznają dziecku nie mogę go zgłosić do ubezpieczenia zdrowotnego a na wizytę pora,sprawdzić czy przechodzi mu żółtaczka.Podejrzewam,ze z tych nerwów mam mało pokarmu.Musze dokarmiać go butlą niestety ale cóż czasem tak bywa. Do tego mamy dół finansowy,bo mnie nie zapłacili za chorobowe,takie są tu przepisy,płaci zus tutejszy ale nie z automatu jak w pl,trzeba się o to wykłócić,formularze nawet o wypłatę tzw.becikowego.Dobija mnie to wszystko.Jedyną pociechą jest synek jest tako kochany i słodki.Mąż też mnie wspiera bardzo.Czasem mam jednak chwile,że płakać mi się chce.Ech życie...