reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

Ale bylaby wtopa. Wyprasowalam ta koszulke i napisalam list do wychowawczyni, ze" w prawdzie z powodu zagrozenia przedwczesnym porodem musze lezec, to przez wzglad na sympatie jaka ja daze, to zaryzykowalam i wstalam by wyprasowac t-shirt syna. Mam nadzieje zebteraz juz wszystko jest jak nalezy"

Potem zawiozlam mlodego na gimnastyke korekcyjna, wchodze na hale a tam wychowawczyni sebka. Nestety nie moglam sobie jej wypozyczyc bo nawijala caly czas przez tel. W kazdym razie list musze wyrzucic :-(

Co do waszych perypetii z nauczycielami, to noz w kieszeni sie otwiera, a wuefiste bym chyba za jaja powiesila

reklama
Maqnio, nie napiszę nic, czego dziewczyny by już nie napisały - skonsultuj to z innym lekarzem..... to niesamowite, jak lekarze boją się podjąć decyzji - mnie 3 dni ze szpitala wypisywali.... a tak, jak Ci pisałam - ja jestem dziecko z wielowodzia - i zdrowa, jak ryba jestem!!!

Kociatka, trzymam kciuki za wizytę&

Sestina, to mamy ten sam termin cesarki :) super, że z Małą wszystko w porządku!

aha - a'propos czkawki - zdecydowanie nie denerwuje ona dzieciaków - zaobserwowałam to kilkakrotnie leżąc w szpitalu podłączona do KTG, jak Mateusz czkawki dostawał, to tętno nie robiło się szybsze, a jak czkawka się kończyło to tętno nie spadało - więc raczej maluchom nie przeszkadza.....

balkan taki trochę ruchomy ten termin na dzień dzisiejszy bo musi sprawdzić dyzur tego anestezjologa który tam jej najbardziej pasuje .Ale wyklaruje się na dniach. A w którym jesteś kochan atygodniu teraz?
czytałam o czkawce ze to b. dobry objaw i nie denerwujący maluszków;) no chyba ze nadmiernie długo i czesto trawa na dzien np do 20 min wtedy moze znaczyc ze maluchy sa owinięte pepowinką

Ostatnia edycja:
a ja mam na 15 lipca z miesiączki i jestem w 35 i 3 dni.. jak to mozliwe?

skłamałam - fakt.... 35 tydz i 2 dzień.... :)

a nie wiem dlaczego jest róznica w dniach - może to od długości cyklu zależy - zresztą u mnie to i tak od zapłodnienia plus 2 tyg, bo ja od razu po poroneniu zaszłam i nie miałam 'ostatniej miesiączki'....

Ostatnia edycja:
nie no skonczone mam 35 ty a Ty 34 tak? ja jestem w 36 jak dzis zreszta potwierdziła ginka
aaaaa no widzisz;) zgadza się- niemalże na tym samym wózku:)no dzien -dwa róznicy0 ja z 8 pażdziernika co do joty wiem:) kiedy początek był miesiaczki

Ostatnia edycja:
Witajcie, ja nie zagladalm bo jakoś od soboty zle sie czulam...... brzuch bolal i w glowie mi się krecilo......wiec lezalam...... Dzis wlasnie Gon1a napisala ale juz Corin dala relacje wiec się nie bede powtarzać a synio cuuuudooooo!!!!!!
Anulka tez napisala mi na gg to wkleje to na watek sms-owy..........

Ja jutro jadę na KTG do szpitala dostalam skierowanie od mojego gina <który jest na urlopie za garanica....takiemu dobrze..> i mam zamiar z porodem poczekac do 27 zeby pesser mi sciagal i dopiero niech się dzieje..... i jak Ktg wyjdzie ok to pojadę w odwiedziny na obóz moich dzieci....... bedzie niespodzianka!!!!!!! Bardzo chcę im ją zrobić.

Co do tego Wfisty....... no normalnie niszczy opinię..... ja jakbym się dowiedziala o takim czyms zrobila bym porządek u dyr naprawdę..... a sama jestem nl wf...... nie ladnie jakis idiota naprawdę. Biale koszulki ok bo higiena <fakt ze dzieci cwiczą caly tydz w tej samej koszulce...... to skreca... jak stanie kolo ciebie itp> ale wymysly takie to juz przesada........ buty oki wiazane i stabilizacja kostki ma być ech.. ja nie wiem niektórzy nl czują sie jak góru ........... chyba nie sa dowartosciowani i szukają wladzy itp

reklama
Do góry