reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

dodi emkamek ja właśnie ostatnio tak się goliłam (z grubsza na oślep, a potem poprawki z lusterkiem w ręku:-) I dzieło wyszło niezłe;-)
Konwalianko Twój mąż na pewno Ci pomoże. Mój za pierwszym razem bardzo się starał i przy porodzie był nieoceniony.

reklama
Hej kochane dopiero wróciliśmy niedawno i padam na twarz. Mamy już dyplom z SR. Rozmawiałam z połozną i mówiła, ze to pewnie przepowiadające ale jak się powtórzy to jechać na ktg albo do gina się pokazać.
Sorki, ze nie doczytuję ale już nie mam dziś na nic siły. Buziaki lipcóweczki i do jutra

Magia, bo te nasze maluszki wystawiają nas na próbę.. a ja jak czytałam Twój post, to na początku sobie inną "formę aktywności" wyobraziłam:-D chyba głodnemu chleb na myśli.. hehe
a ja się obawiam, że jak często będę się golić, to sobie później jakiś strupów narobię i dzisiaj zaszalałam i poszłam na wizytę z taki 3 dniowym zarostem, lekarz się nie skarżył ;-)

em_ka no w koncu w hiszpanii mieszkasz, musi byc ciepelko:):) czemu masz miec lepiej niz my:):)
dobrej nocki

magia, chyba jutro spróbuję:) bo jak narazie ciągle bez lusterka to robiłam..i nie powiem...też wychodziło w miarę dobrze hah

konwalianka, to nie jesteś jedyna, bo ja tez tak pomyślałam!!! racja głodnemu chleb na myśli:):)
A 3 dniowy zarost to tam nic:):) ja już mam gdzieś ponad tygodniowy:)

konwalianko wiedziałam, że tak pomyślicie z tą inną aktywnością:-D
Ja też jeszcze chciałabym z tydzień, dwa wytrzymać, a potem CHCĘ urodzić. Byle nie przenosić.
Dodi ma rację, trzydniowy zarost to wręcz zadbana fryzurka, hihihi:)

a to widzisz dodi, czasem też się tak "zapuszczam", ale nie bardziej, bo najzwyczajniej mi to przeszkadza (drapie), więc wtedy już pod nóż

hehe, Magia, z premedytacją to zrobiłaś, hehe

Magia, o to mi chodzilo :-D Teraz jeszcze daje rade pod prysznicem, ale pamietam, ze przed porodem, to machnelam sobie depilacje z jedna noga oparta na umywalce i calkiem sprawnie poszlo :-D

Konwalianka, ja tez na poczatku pomyslalam, ze magii chodzi o inna forme aktywnosci.:-p:-D Dalysmy sie podejsc.:-D

Oki, lece mamusie, slodkich snow bez proroctw, no bo przeciez lubimy niespodzianki?;-)

Magia, to ja sie dołączam.... też CHCĘ urodzić, ale może tak za połtora do dwóch tyg dopiero:):) i niech tak sie stanie!

konwalianka, no ja też nie lubie się zapuścic...ale jak teraz pomyslę o częstszym goleniu pod prysznicem, to mnie krew zalewa.. to normalnie jest taki wysiłek że szok:) a co tam małża nie ma, to mnie tam nikt nie oglada :-D

reklama
Konwalianka super,ze pojechałaś i jesteś i wszystko ok.Tak myslałam,że to bo badanku tylko:) Aa mnie jak mały się nie rusza to wcinam cos słodkiego i zaczyna szaleć albo łaskoczę go delikatnie przez pępek,znaczy dotykam,od razu się ożywia:)

Dodiś poczekaj jeszcze,tak do 38 tyg:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry